zeta Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Czy ktoś łowi lub zna ten multiplikator PENZILL pokazany w katalogu WFT na stronie 23http://www.bluecreator.biz/cat,wft2012Proszę o wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeta Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Nikt,nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Bo to są multiplikatory WTF <_< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Też mi się to skojarzenie od razu nasunęło : What The Fuck??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 A to WTF nie znaczy where's the food?! Dla mnie to jest marka-widmo, nic nie wiem. Leciutki, szybki, 14 łożysk, dwie szpule, ok 100 euro... różnie może być, może być hit albo i shit. W zasadzie schei?e. A właśnie, germańskie fora nic nie podpowiadają? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 World Fishing Tackle to przetransformowana (na WFT) German-U.S. firma Penn Deutschland.WFT nie tylko produkuje własne akcesoria wędkarskie,ale też od roku 2010 powoli i stopniowo swym logo zastępuje logo firmy Penn.Podobny los być może spotka loga firm Ryobi i Sundridge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Penzill Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ja łowię na multik WFT (kupiłem komplet o nazwie PENZILL). Pewnie pytanie to już historia...Jakby trzeba było jakichś informacji to pytajcie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi