Skocz do zawartości

Konkurs mojej córki.

SID

Rekomendowane odpowiedzi

Głos oddałem, ale przejrzałem też inne projekty i fajnie, że są takie dzieciaki.

Z każdego dziecka powinniśmy być dumni i starać się zaszczepić odpowiednie wzorce, by dzieci przekładały książki i wyjście na świeże powietrze nad komputer, telefon. 

Szanowania naszej ojczyzny, drugiego człowieka i dostrzegania bezbronnej przyrody.

• Like 9

Niesmaczne jest żebranie głosów w konkursach. Gdybyś wrzucil link do samego konkursu to rozumiem, każdy może oddać glos na to co uważa za najlepsze. A tak to nepotyzm od najmłodszych lat...

A całkiem niestrawne jest czytanie takich komentarzy. Chcesz - zagłosuj jeśli nie, to siedź cicho...

Bulwersuje Cię, że ojciec dziecku pomaga???????

• Like 5

A całkiem niestrawne jest czytanie takich komentarzy. Chcesz - zagłosuj jeśli nie, to siedź cicho...

Bulwersuje Cię, że ojciec dziecku pomaga???????

eRKa, szkoda czasu, więc Daj sobie spokój.

Luz

ps Prosiłem o głosy dla dziecka, lecz w linku jest dostęp do wszystkich uczestników i każdy ma możliwości głosować na taki projekt jaki mu odpowiada. 

• Like 7

Chcieliśmy podziękować za Wasze zaangażowanie(oficjalne i anonimowe) w głosowaniu i poinformować, że Mai praca nie przeszła do następnego etapu.

Obserwując to forum kolejny raz przekonałem się, że można na Was liczyć. :)

Pozdrawiam

Roger Sikora

PS Wczoraj Maja stwierdziła, że podchodzi do kolejnego egzaminu, na kartę wędkarską, gdyż skończyła 14-e lat i musi się "usamodzielnić". :wub:

• Like 7

Szkoda,że się nie udało, ale każda ''porażka '' uczy i jeszcze bardziej napędza!

GRATULUJĘ Córki, ale z tą kartą to się zastanów...bo po co masz ciągle przegrywać nad wodą!

Marcin, ona już obmyśliła inne wyzwania. :)

Co do karty, to liczy się zdrowa rywalizacja. :P

Dziękuję