Onufry kocipała Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Poszło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Poszło,powodzenia ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zagłosowane - powodzenia dla córki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Poszło ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazo57 Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 A proszę bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Tata graty, córka nawet nie wie jakiego ma tatę. Glos poszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Tata graty, córka nawet nie wie jakiego ma tatę. Glos poszedłTeraz mi Dałeś do myślenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Też dorzuciłem cegiełkę od siebie. Poszło . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Głos oddałem, ale przejrzałem też inne projekty i fajnie, że są takie dzieciaki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balikus Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Uff, rzutem na taśmę ale poszło. Brawa dla córy i rodzinki za wsparcie. Wiem jak to jest bo jestem w podobnej sytuacji. Trzymam mocniej kciuki niż za polską reprezentacje hi hi hi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Głos oddałem, ale przejrzałem też inne projekty i fajnie, że są takie dzieciaki.Z każdego dziecka powinniśmy być dumni i starać się zaszczepić odpowiednie wzorce, by dzieci przekładały książki i wyjście na świeże powietrze nad komputer, telefon. Szanowania naszej ojczyzny, drugiego człowieka i dostrzegania bezbronnej przyrody. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Poszedł - powodzenia Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voiteh Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Głos oddany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Niesmaczne jest żebranie głosów w konkursach. Gdybyś wrzucil link do samego konkursu to rozumiem, każdy może oddać glos na to co uważa za najlepsze. A tak to nepotyzm od najmłodszych lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Niesmaczne jest żebranie głosów w konkursach. Gdybyś wrzucil link do samego konkursu to rozumiem, każdy może oddać glos na to co uważa za najlepsze. A tak to nepotyzm od najmłodszych lat...A całkiem niestrawne jest czytanie takich komentarzy. Chcesz - zagłosuj jeśli nie, to siedź cicho... Bulwersuje Cię, że ojciec dziecku pomaga??????? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 A całkiem niestrawne jest czytanie takich komentarzy. Chcesz - zagłosuj jeśli nie, to siedź cicho... Bulwersuje Cię, że ojciec dziecku pomaga???????eRKa, szkoda czasu, więc Daj sobie spokój.Luz ps Prosiłem o głosy dla dziecka, lecz w linku jest dostęp do wszystkich uczestników i każdy ma możliwości głosować na taki projekt jaki mu odpowiada. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 +1 na Maja Sikora 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Chcieliśmy podziękować za Wasze zaangażowanie(oficjalne i anonimowe) w głosowaniu i poinformować, że Mai praca nie przeszła do następnego etapu.Obserwując to forum kolejny raz przekonałem się, że można na Was liczyć. PozdrawiamRoger Sikora PS Wczoraj Maja stwierdziła, że podchodzi do kolejnego egzaminu, na kartę wędkarską, gdyż skończyła 14-e lat i musi się "usamodzielnić". 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Szkoda,że się nie udało, ale każda ''porażka '' uczy i jeszcze bardziej napędza! GRATULUJĘ Córki????????????, ale z tą kartą to się zastanów...bo po co masz ciągle przegrywać nad wodą! ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 21 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Szkoda,że się nie udało, ale każda ''porażka '' uczy i jeszcze bardziej napędza!GRATULUJĘ Córki, ale z tą kartą to się zastanów...bo po co masz ciągle przegrywać nad wodą! Marcin, ona już obmyśliła inne wyzwania. Co do karty, to liczy się zdrowa rywalizacja. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi