Kuba Standera Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 HejKtoś to miał?Jakies opinie?W necie tylko to wygrzebałem:http://www.youtube.com/watch?v=I4CC2vHBzlw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja tam jestem człowiekiem słabej wiary... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayol Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Arci pomalowane na biało. Jak dodali uszczelki to może być ciekawa propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Ja tam jestem człowiekiem słabej wiary... <_< Dobre W sensie - czy przeżyje 2 sezony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Nie miałem,ale skoro jest z rodziny Arc'ów to myślę,że więcej niż 2 sezony:) On ma taka zielona rączkę? -tzn ten uchwyt??Bo mi monitor miesza kolory ostatnio:|W jakiej wielkości występują??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik 69 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 To ten sam kołowrotek co Ryobi Applause, dołożone ma tylko jedno łożysko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Ja tam jestem człowiekiem słabej wiary... <_< Dobre W sensie - czy przeżyje 2 sezony?Może w słodkiej, to by przeżył, ale, kurna, nie dowierzam, że takie kąpiele w solance nie zeżrą go od środka (znacznie szybciej <_< )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Tam nei jest wszystko stainless steel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Tam nei jest wszystko stainless steel? Tu moje zwątpienie jest jeszcze większe... <_< :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 2 lata gwarancji, jak się rozpadnie - powinni naprawiac chyba? W sensie jak bebechy klękną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 2 lata gwarancji, jak się rozpadnie - powinni naprawiac chyba? W sensie jak bebechy klękną?2 lata i jeden dzień dłużej a..... później nowy kupujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 taki mam plan, jeśli po 2 sezonach wypluje wnętrznosci odłożę go w niebyt zadowolony, bo wykonał zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakoo Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ja mam go zamowionego, dojedzie na koniec sierpnia, moge go opisac jak dojedzie. Jak dla mnie to jak wytrzyma dwa sezony to za te cene git, ale mysle ze wytrzyma wiecej. Z red arc bylem, jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja też chyba go wciągnę za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Trochę wolny ten zalt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 dość sporo linki zabiera za jednym korbnięciem A jakaś alternatywa w tym budżecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 dość sporo linki zabiera za jednym korbnięciem A jakaś alternatywa w tym budżecie? Okuma trio hs 40 , braciszek ma , łowione było ale nie za dużo z braku czasu , jednakże pierwsze wrażenia bardzo korzystne , dobrze układa linkę , hamulec super , lekki (315gr) , praca płynna , szybki, minus to brak szpulki zapasowej , cena w dobrych sklepach na wyspach ok £55 z wysyką Moim zdaniem lepiej to wygląda niż zalt na morze https://www.okumafishing.com/product/view/reels/spinning-1/t rio-high-speed kliknij na models to się otworzy spec...ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Bardzo ciekawie ten ZaltArc wygląda. Bardzo lubię i cenię tę serię kołowrotków za ich świetny stosunek cena-jakość. Bardzo chętnie poczytam opinię o tym słonowodnym wynalazku po wymagających testach i kąpielach w solance PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Za ok 2 tyg powinienem go miećpokręcę, pomiele piasek - zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wydaje mi sie, że dobrze zrobiłeś mnie jak dotąd zawsze sprawdzała sie zasada albo tanio i uwaga tylko zwrócona na jakośc hamulca i układanie linki albo juz coś bardzo sprawdzonego mocarnego w swojej klasie i długowiecznego za niestety relatywnie duże pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 To czekamy Kuba na jakąś rzetelną recenzję.Miałem zalta w rękach i owszem prezentuje się ciekawie, co do plażowych cudów z filmu to mam jednak mieszane uczucia Wprawdzie w tamtym roku, przez okres urlopu używałem red arca w słonej wodzie i jak dotąd RA żyje i pracuje dalej bez żadnego problemu.W przypadku zalta producent twierdzi cyt: wszystkie łożyska ze stali nie rdzewnej czy to aby nie za mało, a co z uszczelnieniem ?Daiwa w swoich produktach mówi o czymś takim jak cyt filcowa bariera olejowa wprawdzie to inna połka cenowa i nie wiem jak się to faktycznie sprawdza w morskiej wodzie, ale jedno jest pewne, w tym przedziale cenowym zalt to chyba jedyna propozycja na słona wodę, wyżej i drożej już tylko Salina, Excelery, Soron itd pnąc się po drabince cenowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 jak pochodzi dwa sezony na kropkach i morzu - bedzie ok. Podpowiedzcie mi jeszcze, bo epwnie tak samo jak w innych arcach to wygląda - rozmiar30 i 45 są minimalne różnice. 10g różnicy, szpula ciut większa , ok 1/4.Jak to wygląda w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik 69 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Tak jak pisałem wcześniej jest to klon Ryobi Applause, różni je tylko szerszy retor korpus ten sam, stąd ta znikoma różnica w wadze. SPRO ZALT-ARC 730 to Applause 3000740 = Applause 4000745 = Applause 5000 Do Applause 5000 pasuje szpulka od modelu 4000 ale odwrotnie już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakoo Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 tak samo jak w red arcu, mlynki te same, szpula inna, bierz ta ktora ci bardziej pasuje. Ja zamowilem mniejszy bo pod plecionke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Tak, wstępnei mam 3 klepnietą, tylko tak mnie zastanowiło w czym różnica między nimi. 4500 to trochę kropkowo-morsk zbyt wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi