SID Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zamierzam kupić wiosła aluminiowe do pontonu o długości 190-195cm, większość tego, co znalazłem, to tandeta (opinie użytkowników).Może Macie sprawdzone modele i warte polecenia sklepy?Pozdrawiam Roger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawgas Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Kupiłem do łódki której remont kończę takie dwuczęściowe Plastimo 160cm. Jakość wydaje się ok choć jeszcze nie plływałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Kupiłem do łódki której remont kończę takie dwuczęściowe Plastimo 160cm. Jakość wydaje się ok choć jeszcze nie plływałem.Orientujesz się, czy ta firma produkuje wiosła w długości jaka mnie interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawgas Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Orientujesz się, czy ta firma produkuje wiosła w długości jaka mnie interesuje?Niestety nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 19 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Plastimo, to chyba firma produkująca sprzęt pływający dla Yamahy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawgas Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2021 Z tego co sobie przypominam to jak szukałem to w sklepie Zefir były takie dłuższe też dwu częściowe ale wtedy były niedostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tost Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Ja często plywam na wiosłach, bo lubię. Ponton kolibri. Ich wiosła mi pasują. Są mocne i dobrze wykonane. Mają duże,lekko podgięte pióra, są mocne i trwałe a nie jak u konkurencji małe, proste wydmuszki. Zwrknij sobie na nie.Ja polecam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Ja często plywam na wiosłach, bo lubię. Ponton kolibri. Ich wiosła mi pasują. Są mocne i dobrze wykonane. Mają duże,lekko podgięte pióra, są mocne i trwałe a nie jak u konkurencji małe, proste wydmuszki.Zwrknij sobie na nie.Ja polecam.Ciekawe, czy Tokarex ma dłuższe w ofercie.Jutro do nich napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SID
Zamierzam kupić wiosła aluminiowe do pontonu o długości 190-195cm, większość tego, co znalazłem, to tandeta (opinie użytkowników).
Może Macie sprawdzone modele i warte polecenia sklepy?
Pozdrawiam Roger
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi