Ciora Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Witam wszystkich. Czytam i szukam, może i nieumiejętnie, ale mam problem. Posiadam stary kij z pełnego włókna szklanego, rękojeść jest cała drewniania, metalowe mocowanie, przelotek brak, łączenie dwóch części wędki jest beznadziejne, bo ktoś je nadmiernie ucieśnił- i tutaj problem. Chcę ruszyć ten kij i spróbować o własnych siłach, ale w jaki sposób mogę połączyć te dwie części? Czym łączyć kije z pełnego włókna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 zrób zdjecie bo nie bardzo wiem co chcesz połączyc.Domyślam się ze dwie częsci wedki tak?Zapewne coś takiego, ale może się myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciora Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Takie coś tam mam, ale już zniszczone. Musiałbym dać nowe, tylko pod jaką nazwą tego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 FERRULES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 To normalna SKUWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi