kudzy Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 Prawdopodobnie dostałem bana za kilkukrotne wstawienie wędki na sprzedaż. Omyłkowo ponieważ nie widziałem mojego postu. Ile będzie trwać kara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 21 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2021 To nie jest kara... to konsekwencja.Kilkukrotnie, z premedytacją łamałeś regulamin, nie reagowałeś na uwagi moderacyjne.Nie umiałeś docenić przywilejów związanych z korzystaniem w pełni ze wszystkich zasobów forum.Dlatego teraz zapraszamy do dalszego korzystania z forum, ale już bez giełdy... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 martek Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 E bez giełdy to już nie to samo...jak w starym przeboju de mono.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kudzy
Prawdopodobnie dostałem bana za kilkukrotne wstawienie wędki na sprzedaż. Omyłkowo ponieważ nie widziałem mojego postu. Ile będzie trwać kara?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi