Mateush Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam , czy ktoś może mi podpowiedzieć czy warto na morze do średniego spinna z brzegu , penn mi za ciężki jest to się zastanawiam nad tym , trochę to kosztuje ale czy warto ? Gdyby ktoś miał w łapie i kręcił tym to będę wdzięczny za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Trochę łowiłem mniejszym http://www.team-rapa.pl/recenzja/daiwa-ballistic-2500-sh/ ale nie wiem, czy w tej kasie nie wolałbym kołowrotka penn atlantis 4000 Wzdycham do niego już jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Tak mi w oko wpadł jeszcze stradic CI4 4000 , lżejszy niż daiwa , w tej samej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi