platynowłosy Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Witam Panowie. Pytanie. Który wobler jest najbardziej podobny do sieji.Stosowna wielkość, czyli 15 cm.O Salmo Skinnerze wiem. Interesują mnie inne produkty.Nasz lurebuilder? Produkt seryjny? PozdrawiamA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Może któryś kolor Magabass Kanata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Może jakiś salmo whacky. Jest w wersji 15cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Może któryś z nich ? BEARKING 160mm 30ghttps://a.aliexpress.com/_uX5UsP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Takie coś czasami robię, 15cm, ponad 60g, pływające 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Leszek, to właśnie w sprawie tego Kolegi dzwoniłem do Ciebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Leszek, to właśnie w sprawie tego Kolegi dzwoniłem do Ciebie????Tak też pomyślałem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi