Robert Dorado Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Który zrobi mi takie coś jak jest tu https://www.kanalgratis.se/en/hooligan-roach-custom?imgs= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Nie mogę zobaczyć… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 To jest gruby projekt, Panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 no..... mam nadzieję że jesteś przygotowany na wycenę na kilka stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Dorado Opublikowano 24 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 Może nie było jasno napisane, chodzi mi o konfigurator koloru przynęty, tu akurat przy woblerach odchodzą wszystkie zewnętrzne płetewki i kita. Już powinno być taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 24 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2021 czyli zostaje tylko jedna zmienna - kolor. to zwykłe miniaturki i duże zdjęcie obok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzkzg Opublikowano 25 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Masz już jakiś sklep internetowy w którym chcialbyś wdrożyć ten konfigurator? Jak sobie wyobrażasz dodawanie nowych woblerów i części składowych koloru - czy potrzebny jest jakis interfejs do malowania tego czy to będą zwykłe pliki graficzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi