kamil Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 http://www.jerkbait.pl/gallery2/displayimage.php?album=lastu p&cat=0&pos=3CO TO ZA WEDKA I CZY MOZECIE MI PODAC JEJ PARAMETRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 kamil a czemu akurat ta????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil Opublikowano 6 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 moj kumpel twierdzi ze byla robiona na zamowienie i mam pytanko czy to wedka o akcji parabolicznaj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Jest to wedka firmy Colmic , jak najbardziej seryjna, Jest bardzo sztywna i szybka , na blanku ma napisane IM10.. seria tyc wedzisk w dlugosciach do 2,2m, jest rewelacyjna poźniej juz niekoniecznie , maja wade , sa bardzo lekkie i bardzo sztywne oraz mają mała zbieżność , efektem tego sa liczne złamania , ale serwis dziala dobrze i wymieniaja wadliwy towar ... w sumie niedrogie kije oferujace niezla jakosc ... choc osobiscie ich prawie nie uzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 a ile taka wedka kosztoje .Bo ja uzywam MIKADO GOLDEN BAY LIGHT SPIN 5/25G. I musze powiedziec ze niejestem z niej zabardzo zadowolony . Pozdrawiam i dzieki za szybkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_w Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Pytaj tutaj http://www.krokodyl.sklep.pl/ ... Proś łukasza Panasa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 WIELKIE DZIEKI ZA INFORMACJE . WPADLA MI W OKO WEDECZKA TYLKO CO TO ZA AKCJA WEDKI JAK SEMIPARABOLICZNA?? . WIEM NAPEWNO ZE MA DUZE UGIECIE ALE NIEWIEM CZYM SIE ROZNI OD PARABOLICZNEJ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi