Sirval Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 WitamZe względu na problemy z uzyskaniem urlopu przez kolegów na wspólnie planowany wyjazd trociowy nad Parsętę mam dwa wolne miejsca w samochodzie.Termin wyjazdu: 01.08. przed południem.Powrót: 05.08. wieczoremZarezerwowane noclegi w trzyosobowym domku w Ząbrowie (u Jacka, sprawdzone miejsce, przyzwoity standard, rozsądne pieniądze)Zainteresowani z okolic Wałbrzycha, Wrocławia lub Legnicy proszeni są o kontakt na priv.Wymagania co do współtowarzyszy wyprawy: optymizm i poczucie humoru Pozdrawiam: Adam K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RafałWrocław Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Co za pech 1 kończy mi sie urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sirval Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Pozwolę sobie podkręcić nieco temat bo termin jeż nieodległy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sirval
Witam
Ze względu na problemy z uzyskaniem urlopu przez kolegów
na wspólnie planowany wyjazd trociowy nad Parsętę mam dwa wolne miejsca w samochodzie.
Termin wyjazdu: 01.08. przed południem.
Powrót: 05.08. wieczorem
Zarezerwowane noclegi w trzyosobowym domku w Ząbrowie (u Jacka, sprawdzone miejsce, przyzwoity standard, rozsądne pieniądze)
Zainteresowani z okolic Wałbrzycha, Wrocławia lub Legnicy proszeni są o kontakt na priv.
Wymagania co do współtowarzyszy wyprawy: optymizm i poczucie humoru
Pozdrawiam: Adam K.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi