Rheinangler Opublikowano 1 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Co w gruncie rzeczy dla mnie jest tylko potwierdzeniem tezy iż korekty za pomocą rodzaju i wagi przelotek, to działania o marginalnej efektywności.Choć czasem o nią właśnie chodzi i w kijach lekkich ta marginalna korekta przynosi często zadowalające efekty ale i mocniej tym gorzej...A może za bardzo uogólniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariano43 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Myślę właśnie nad tym blankiem 905 albo m1 dwuczęściowy 2,6 do 28 gram do łowienia pod gumy ale nie wiem który wybrać , lubię blanki pracujące na długości pod obciążeniem, a tam gdzie lowie dosyć często trafia się sum ,czy moc i akcja tych blankow jest odpowiednia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 FX 905 jest mocniejszy,ma pancerny dolnik ,ale czy starczy na suma? Pod gumy na sandałka dynamiczniejszy i lżejszy M1,pociągnie 30g+smukła 10cm w warkoczu.W jednym jak i drugim przypadkuz sum raczej sponiewiera zestaw,ale sumek do 150cm nie powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 jest fajny blank w ofercie phenixa - trzyczęściowy redeye 7`8 25lb fast. może takie coś by ci podpasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi