pitt Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 ogolnie wyglada dobrze w niektorych artykulach sa widoczne jakies kody , przecinki i inne znaki 'maloprzystankowe' remek, dobrze byloby, gdyby wszstkie artykuly, mialy taka sama sygnature (ten sam format), moje mozesz przepisac na 'pitt', dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Cześć Pitt,Jakie kody??? Co do drugiego to postaram się trzymać jedną spójną formę PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siudak Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Remku w artykule Pitta Remking czy Slidering? Oto jest pytanie na końcu są widzoczne dwie linijki kodu <!--[if !supportLineBreakNewLine]--><!--[endif]--> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 25 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 @remek, moze by tak otworzyc nowe podforum 'zrob to sam'?majsterkowiczow mamy dosyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Kody już poprawiłem.Hmmmm .... no to jest chyba niezły pomysł. Daj mi chwilę do namysłu. OK? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pitt
ogolnie wyglada dobrze
w niektorych artykulach sa widoczne jakies kody , przecinki i inne znaki 'maloprzystankowe'
remek, dobrze byloby, gdyby wszstkie artykuly, mialy taka sama sygnature (ten sam format), moje mozesz przepisac na 'pitt', dzieki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi