BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 jedna z paryskich migawek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Tutaj odwrócony OM Zuiko 25mm/f1,8 i lampka z girlandy na kanapie ???? Oraz mój potomek przez otwór w drzwiach... Edytowane 6 Lutego 2022 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Kilka zdjęć, dawno temu zrobionych aparatem Fed 4, tym z fotki wyżej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 cdn, rejsu do Australii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) I "ciekawostka" jedna z fotek kolizji m/s Stanisław Dubois oraz artykuł z netu, w miarę dokładnie opisujący zdarzenie; https://www.graptolite.net/Facta_Nautica/PLO/Stanislaw_Dubois.html warto zwrócić uwagę na ostatnią fotę, te statki były wówczas (w momencie budowy) jednymi z najnowocześniejszych na świecie Edytowane 7 Lutego 2022 przez Wałaszewski Janusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Kilka zdjęć, dawno temu zrobionych aparatem Fed 4, tym z fotki wyżej Jakby, Podróż za jeden uśmiech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Super klimat Panowie co sądzicie o aparacie analogowym Olympus OM10? A może OM 1,2,3 lub 4.Ewentualnie czy możecie doradzić coś ciekawego że stajni Olympus. PozdrawiamDaniel Edytowane 7 Lutego 2022 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Kilka filmików o analogowych olkach i nie tylko. https://www.youtube.com/results?search_query=analogowy+olympus tak na prawdę nie ma to znaczenia który, każdy będzie dobry, o ile jest sprawny, olympus ma też fajny aparat dalmierzowy OM 35 RD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 7 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Super klimat Panowie co sądzicie o aparacie analogowym Olympus OM10? A może OM 1,2,3 lub 4.Ewentualnie czy możecie doradzić coś ciekawego że stajni Olympus.PozdrawiamDanielOlympus wiadomo, ale na początek fotografii analogowej zastanowiłbym się nad takim cudem https://www.olx.pl/d/oferta/stary-aparat-fotograficzny-czajka-CID99-IDD99nd.html#a56c932339 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Oj Janusz. Dziękuję Przypomniałeś mi o tym, o czym zupełnie już zapomniałem. Przecież miałem Czajka II. Prezent od wujka.Świetny był a ja wówczas o Smienie 8M marzyłem. W konsekwencji a raczej z jej braku, Zorka 10 zamieszkała u mnie na dłużej. Półautomat, jakbyśmy dzisiaj powiedzieli.Teraz, to mi tylko ten "breloczek" został. Wciąż sprawny a i foty daje niezłej jakości: https://photos.app.goo.gl/tg9AsYas9sPGEBPM6 Edytowane 7 Lutego 2022 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Olympus wiadomo, ale na początek fotografii analogowej zastanowiłbym się nad takim cudem https://www.olx.pl/d/oferta/stary-aparat-fotograficzny-czajka-CID99-IDD99nd.html#a56c932339Chodzi o to że będę miał już kilka obiektywów do Olympusa na gotowo Dzięki za link do kanału dzisiaj prześledzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 8 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Takie dwa krajobrazy, zmniejszone zdjęcia nie oddają w pełni oryginału, no ale cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Jest już 50-tka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Jest już 50-tka. IMG_20220209_185235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Dzisiejszy spacer po lesie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Pogoda do bani, cos trzeba robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Pogoda do bani, cos trzeba robić 007.JPGIle bym dał żeby wyjść z domu nawet w deszcz... Ale jeszcze tylko 2 dni ???? 50 fajnie flaruje cały czas te same habazie balkonowe ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Zabawy z ustawieniami 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) Mam dylemat czy po wyjściu na wolność wybrać się na testy szkieł. Czy na ryby... A może to połączyć... Edytowane 12 Lutego 2022 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Mam dylemat czy po wyjściu na wolność wybrać się na testy szkieł. Czy na ryby... A może to połączyć... IMG_20220212_184421.jpgJasne, że połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Trasa S-6zdjęcie zrobione po zachodzie słońca, ISO 100, f8 i 30" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Leżąc pod wiatrakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Leżąc pod wiatrakami 002.JPG 003.JPGMogłoby być szerzej. Fajny pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Mogłoby być szerzej. Fajny pomysł.Fakt, ale nie mam takiego obiektywu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałaszewski Janusz Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) Czołem Ostatnio nabyłem na znanym portalu telekonwerter vivitar canon fd 2x, za 48 zł z przesyłką poniżej fotki obiektywem canon 200 mm bez konwertera i z nim, zdjęcia takie sobie, robione z ręki ale co istotne widać Edytowane 20 Lutego 2022 przez Wałaszewski Janusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi