Skocz do zawartości
  • 0

zmiany na jerkbait.pl

chris541

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ciężko, oj ciężko o tym pisać. Chyba lepiej spuścić na to zasłonę milczenia. Nie, nie żeby coś ukryć, tylko po co?

Nowy Admin i On teraz rządzi. Cza się dostosować lub pozostać nieaktywnym.

Bujo - pamięć o Tobie nie zaginie!

Aha, j.pl nie możesz formalnie opuścić (jakieś procedury na to nie pozwalają. Fuck, nie wiem jakie), możesz po prostu nie pisać, i tyle.

Forum już przechodziło zawirowania i dalej istnieje, więc .....?

Dobrej nocy.

• 0

Czyżby miał rację? Bo widzę że tu raczej dominuje towarzystwo wzajemnej adoracji i kilku mini dealerów sprzętu?

A co było w tym wątku? Ominęło mnie. Na każdym forum, są TWA i dealerka, trzeba patrzeć przez palce. :D

Tylko jak przez palce znikają też najwartościowsi użytkownicy.

• 0

Czyżby miał rację? Bo widzę że tu raczej dominuje towarzystwo wzajemnej adoracji i kilku mini dealerów sprzętu?

A co było w tym wątku? Ominęło mnie. Na każdym forum, są TWA i dealerka, trzeba patrzeć przez palce. :D

Tylko jak przez palce znikają też najwartościowsi użytkownicy.

Nie to miałem na myśli. Patrzeć przez palce ma rzeczy, które mogą irytować, z którymi się nie zgadzasz. Jak się mocno wczujesz, to oczywiście w pewnych sytuacjach skacze ciśnienie. Spory dystans jest wielce OK. Osobistych decyzji weteranów JB, komentować nie mogę.

• 0

Jak trafiłem na J.PL to strasznie mnie to forum fascynowało. Z biegiem czasu nauczyłem się go używać do własnych potrzeb bez angażowania się w niepotrzebne dyskusje. Mnie jest wszystko jedno kto jest adminem. I tak wyciągam stąd co mi potrzeba a jak trzeba to pomagam. Jak forum zejdzie na psy to się z niego wypiszę i tyle.

Na razie(przynajmniej według mnie) nic takiego się nie dzieje. Chociaż zauwarzalny jest spadek poziomu.

To taki komfort bycia userem. Inni się za Ciebie martwią.

• 0

Może w końcu zasłużyliśmy na parę słów wyjaśnienia?

Odchodzi Guzu, post zablokowany, z j.pl żegna się Bujo, wątek znika...

Widzisz Tomek a żadnego wyjaśnienia nie ma.

Nawet Premier w pewnych niekomfortowych sytuacjach udziela pospólstwu wyjaśnień, nieistotne że najczęściej pokrętnych ale udziela :mellow: .

• 0

Panowie, po kolei:

1. admin to... admin - zawsze był jest i będzie na jerkbaicie ten sam.

2. forum funkcjonuje już kilka lat i jest normalne że w takim okresie czasu mają miejsce zmiany osobowe, jedni moderatorzy przychodzą inni odchodzą; powody tego typu zmian są indywidualne i jest to prywatna sprawa osób których dotyczy czy zechcą o nich napisać czy też nie, a czasami również jest to efekt uzgodnien w gronie redakcyjnym - prosze się w tym nie doszukiwać żadnych sensacji bo jerkbait nie jest portalem plotkarskim tylko wędkarskim