chris541 Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Czyżby miał rację? Bo widzę że tu raczej dominuje towarzystwo wzajemnej adoracji i kilku mini dealerów sprzętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ciężko, oj ciężko o tym pisać. Chyba lepiej spuścić na to zasłonę milczenia. Nie, nie żeby coś ukryć, tylko po co?Nowy Admin i On teraz rządzi. Cza się dostosować lub pozostać nieaktywnym. Bujo - pamięć o Tobie nie zaginie! Aha, j.pl nie możesz formalnie opuścić (jakieś procedury na to nie pozwalają. Fuck, nie wiem jakie), możesz po prostu nie pisać, i tyle.Forum już przechodziło zawirowania i dalej istnieje, więc .....? Dobrej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darecki72 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ...a rzeka plynie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Też mnie interesuje gdzie jest wątek napisany przez @Bujo.Chyba nie czapka niewidka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wonton Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 a ja tak z Niemca spytam, kto jest nowym adminem bo chyba mi się nie przedstawił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Czyżby miał rację? Bo widzę że tu raczej dominuje towarzystwo wzajemnej adoracji i kilku mini dealerów sprzętu? A co było w tym wątku? Ominęło mnie. Na każdym forum, są TWA i dealerka, trzeba patrzeć przez palce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzychun Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Czyżby miał rację? Bo widzę że tu raczej dominuje towarzystwo wzajemnej adoracji i kilku mini dealerów sprzętu? A co było w tym wątku? Ominęło mnie. Na każdym forum, są TWA i dealerka, trzeba patrzeć przez palce. Tylko jak przez palce znikają też najwartościowsi użytkownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Czyżby miał rację? Bo widzę że tu raczej dominuje towarzystwo wzajemnej adoracji i kilku mini dealerów sprzętu? A co było w tym wątku? Ominęło mnie. Na każdym forum, są TWA i dealerka, trzeba patrzeć przez palce. Tylko jak przez palce znikają też najwartościowsi użytkownicy. Nie to miałem na myśli. Patrzeć przez palce ma rzeczy, które mogą irytować, z którymi się nie zgadzasz. Jak się mocno wczujesz, to oczywiście w pewnych sytuacjach skacze ciśnienie. Spory dystans jest wielce OK. Osobistych decyzji weteranów JB, komentować nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Bujo opuścił forum? Też czegoś nie wiem. Nowy admin też się nie przedstawił, albo nie widziałem wątku. Jeżeli to nie jest gapiostwo z mojej strony to nieładnie się zachował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jak trafiłem na J.PL to strasznie mnie to forum fascynowało. Z biegiem czasu nauczyłem się go używać do własnych potrzeb bez angażowania się w niepotrzebne dyskusje. Mnie jest wszystko jedno kto jest adminem. I tak wyciągam stąd co mi potrzeba a jak trzeba to pomagam. Jak forum zejdzie na psy to się z niego wypiszę i tyle.Na razie(przynajmniej według mnie) nic takiego się nie dzieje. Chociaż zauwarzalny jest spadek poziomu. To taki komfort bycia userem. Inni się za Ciebie martwią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ADMIN!!!Czekamy na jakieś wyjaśnienie.Jeżeli jest coś o czym nie wiemy, chyba należą się jakieś wyjaśnienia.@Bujo zasługuje na jakieś słowo za wkład jaki włożył w forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Może w końcu zasłużyliśmy na parę słów wyjaśnienia? Odchodzi Guzu, post zablokowany, z j.pl żegna się Bujo, wątek znika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Może w końcu zasłużyliśmy na parę słów wyjaśnienia? Odchodzi Guzu, post zablokowany, z j.pl żegna się Bujo, wątek znika...Widzisz Tomek a żadnego wyjaśnienia nie ma.Nawet Premier w pewnych niekomfortowych sytuacjach udziela pospólstwu wyjaśnień, nieistotne że najczęściej pokrętnych ale udziela . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nyny Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 O zesz, ale sie dzieje.Kurna tylko czemu taka cisza, w dobrym tonie chyba byloby poinformowac spolecznosc o ruchach na gorze. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin1348902092 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Panowie, po kolei: 1. admin to... admin - zawsze był jest i będzie na jerkbaicie ten sam. 2. forum funkcjonuje już kilka lat i jest normalne że w takim okresie czasu mają miejsce zmiany osobowe, jedni moderatorzy przychodzą inni odchodzą; powody tego typu zmian są indywidualne i jest to prywatna sprawa osób których dotyczy czy zechcą o nich napisać czy też nie, a czasami również jest to efekt uzgodnien w gronie redakcyjnym - prosze się w tym nie doszukiwać żadnych sensacji bo jerkbait nie jest portalem plotkarskim tylko wędkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
chris541
Czyżby miał rację? Bo widzę że tu raczej dominuje towarzystwo wzajemnej adoracji i kilku mini dealerów sprzętu?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi