Skocz do zawartości
  • 0

Goodbye my friends

Bujo

Pytanie

Panowie,

Zegnam Was serdecznie, jest to tylko i wylacznie moja osobista decyzja i prosze abyscie nie rozstrzasali jej w ramach sensacji czy czegos innego.

Dziekuje Wam za wiele lat spedzonych tutaj razem. Portal nauczyl mnie wiekszosci tego co wiem teraz o rybach i ich lowieniu, poznalem tu zapewne wielu przyjaciol na cale zycie. Moje wedkarstwo i zycie wygladalo by inaczej bez jerkbaita.

Nie zegnam na zawsze,z wieloma z Was zapewne spotkam sie nad woda, tam nigdy nie pamietam zadnej klotni, pamietam za to swietna atmosfere, zarty, wymiany pogladow, juz takie bez emocji o ktore zawsze latwiej przychodzi podczas klikania niz wedkowania.

Jest to dla mnie trudna decyzja, o jej powodach powiadomilem zespol moderatorsko-redakcyjny. Kiedys moze powroce, zalezy to od kilku czynnikow.

Zegnam tez serdecznie moich przeciwnikow jakich mam tu wielu. Pamietajcie, ze to tylko hobby i ma nas laczyc a nie dzielic, latwo czasem komus dogrysc ale czy ma to sens?

Zespolowi zycze samych sukcesow i cierpliwosci w pracy nad portalem. Mam nadzieje, ze zmierzacie w dobrym kierunku.

Pozdrawiam Was serdecznie po raz kolejny,

Tught Lines

Michal Wujek ( Bujo)

P.S. Osobiscie poprosilem moderatorow o zablokowanie tego watku.

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie