Dziad Wodny Opublikowano 17 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Cześć. Czy ktoś zna wędkę Fantasista Nano 7-35g w castingu? Będę wdzięczny za jakiś krótki opis.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 18 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia Za namową naszego forumowego kumpla, nabyłem vendettę do 25 gram. Wyglądowo, rzecz gustu, ale łowi się tym z pontonu czy belly, fantastycznie. Ciskałem slidera 10 cm pływającego i idzie. Cena śmieszna, a użytkowo poezja i w dwu składzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Cześć. Czy ktoś zna wędkę Fantasista Nano 7-35g w castingu? Będę wdzięczny za jakiś krótki opis.Pozdrawiam!Ja również będę wdzięczny, aczkolwiek nabyłem i jak dotrze to mogę napisać parę zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 8 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września Ja również będę wdzięczny, aczkolwiek nabyłem i jak dotrze to mogę napisać parę zdań.I jak, dotarł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 8 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września Dotarł dotarł, szybki kij sandaczowy, ale na pewno nie jest to pałka. Czuły jak pierun, działa w zakresie 5g+mała gumka np 3 calowy keitech, do 7g+cannibal 15 cm, i to już tak trzeba rzucać z rozsądkiem. Na razie nie miał zadnych godnych przeciwników, ale okonie po 20 cm nie spadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi