kryst Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Żegnaj Michale. Będzie mi Ciebie brakować. Zawsze służyłeś mi dobrą radą. Nieutulony w żalu Kryst. A teraz na poważnie: przyszły rok i Twoja, i moja miejscówka w Szwecji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 I moja, i moja Weź mnie, weź mnie, ja wiem! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kuba, ale mojej nie znasz. A tam niespodzianka - pierwsza rapida flyfishing only. Co można tam zahaczyć? - okoń, szczupak, sandacz, pstrąg, troć jeziorowa, lipień. Zaje ... fajne miejsce. Ja będę łowił na drugiej i na trzeciej rapidzie - na robala, na jętkę z Ostrołęki, na Drachkovitcha, na drop-shota. Cholera, tylko do prądu daleko i podbieraki małe. <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nyny Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Trzym sie Bujo. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 No co wy ludzie , stypa ?? On tylko zamilkł na czas jakiś , ale nie ma żadnych szans wytrzymać zbyt długo w milczeniu . Chyba , że by się bardzo uparł . Ale po co się tak bardzo upierać ?Czekamy na ciebie , Panie Michale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jozi Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 No co wy ludzie , stypa ?? On tylko zamilkł na czas jakiś , ale nie ma żadnych szans wytrzymać zbyt długo w milczeniu . Chyba , że by się bardzo uparł . Ale po co się tak bardzo upierać ?Czekamy na ciebie , Panie Michale Sławku to tak jak TY .Ja w każdym razie nie mam zamiaru Michała żegnać, dla mnie jest nadal wędkarsko żywy. Szkoda mi tylko tych pięknych lipieni Michała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomy Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 ..a do mnie dzwonił i pytał czy mogę gadać.Rzuciłem że pewnie bo Cię lubię a potem nam coś przerwało.Humor miał raczej dobry a ja akurat mocno miętowy.Szkoda i myślę że jako user do nas wrócisz Michale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Też gadałem z Bujem, to jakiś pic z tym odejściem mówie Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Azaliby to była kolejna, zaskakująca reklama Lidla? Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Też gadałem z Bujem, to jakiś pic z tym odejściem mówie Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Też gadałem z Bujem, to jakiś pic z tym odejściem mówie Wam Czyżbym słyszał coś innego w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 czas pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kryst
Żegnaj Michale. Będzie mi Ciebie brakować. Zawsze służyłeś mi dobrą radą.
Nieutulony w żalu Kryst.
A teraz na poważnie: przyszły rok i Twoja, i moja miejscówka w Szwecji?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi