spy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Mam oznaczenia na manetce - zółw i zając. Po środku jest kółko. Czy na żółwiu da się pływać? U mnie podobno od połowy trasy zółw-zając czyli wspomniane kółko można dopiero. Jak daję kółko to płynie,jak dam żółwia i zapne bieg to gaśnie. Honda BF 4,5KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Aaa bo to Honda ...nie dosc, ze nie plynie to łomot na caly powiat. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 to chyba kwestia regulacji linki.przy gażniku śrubka-popuść i skasuj luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomaszek11 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Powinno się dać bez problemu. U mnie z hondą BF5 i łodce 3,6 z dwoma osobami w środku (woda stojąca) prędkość na żółwiu to trochę ponad 3,5 km/h a na zającu równo 10 km/h ze wskazań gps. Wręcz zastanawiałem się co zrobić żeby na żółwiu pływać wolniej bo tak bardziej mi pasuje pod trola. Ale jakoś nie zebrałem się do tego na poważnie.Tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ja u siebie robilem tak, ze patrzylem jaka linke pod obudowa naciaga manetka. naa koncu ciegna od manetki (od strony silnika) jest srubka do naciagania linki i druga do ustawiania napiecia wstepnego - nawet jak linka peknie to dzwigienka sie dalej nie ruszy - za slabo sie znam na silnikach, ale to chyba otwiera te klapki w gazniku? mozesz przy pracujacym na luzie silniku pobawic sie obiema |(mozesz sobie je jakos zaznaczyc wczesniej gdzie byly|). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Mi w ASO powiedzieli, że na zółwiu nie da się pływać, że działa on tylko na luzie. Że od kółka załącza się sprzęgło dopiero, dokładnie tak powiedzieli. ASO HONDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marviz Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Wręcz zastanawiałem się co zrobić żeby na żółwiu pływać wolniej bo tak bardziej mi pasuje pod trola. Ale jakoś nie zebrałem się do tego na poważnie.Tomaszek11 http://www.basspro.com/Happy-Troller/product/16089/123760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Mi w ASO powiedzieli, że na zółwiu nie da się pływać, że działa on tylko na luzie. Że od kółka załącza się sprzęgło dopiero, dokładnie tak powiedzieli. ASO HONDA. Dziwne, a co mówi Manual? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mi w ASO powiedzieli, że na zółwiu nie da się pływać, że działa on tylko na luzie. Że od kółka załącza się sprzęgło dopiero, dokładnie tak powiedzieli. ASO HONDA. Sprzęgło im sie załącza? Chyba im się z piłą łańcuchową pomyliło... Albo masz źle wyregulowane obroty, albo źle naciągniętą linkę gazu, albo to awaria. Nie spotkałem jeszcze silnika, który by nie pływał na jałowych obrotach przy wrzuconym biegu. Chyba, że był zimny lub miał usterkę (zalewał się, miał zasyfioną jedną ze świec, starą świecę, zły odstęp elektrod, etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Welski Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Mi w ASO powiedzieli, że na zółwiu nie da się pływać, że działa on tylko na luzie. Że od kółka załącza się sprzęgło dopiero, dokładnie tak powiedzieli. ASO HONDA. Dziwne, a co mówi Manual?mam Honde 9,9 i na żółwiku pryka jak żrebak,oczywista na biegu,wczoraj specjalnie sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 He, he, jakoś mnie to nie dziwi... moja Suzuka DF 9,9 na jałowych obrotach ma prawie 5km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Trzeba było naciągnąć linkę. Wszystko działa jak należy a w ASO chyba się pomylili. Na żółwiu nie odpalę ale pływać się da. 3,5km/h z gasnięciem co kilka minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A zatem z Twoim silnikiem nadal jest coś nie tak. Nie powinien gasnąć. A co do kompetencji ASO - spuśćmy na to zasłonę milczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spy Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Przy 4km/h nie gaśnie. Chyba nie da się tak wolno pływać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 to raczej kwestia niewielkiej regulacji gażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Moja suza 70km na śrubie 13x19 z chodzi na 4km/h przy 500obr i tak pyrka po 10godź podczas trolla niżej załatwia dryf kotwa.Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 newrom Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No to jest prawidłowe Szpiegu, weź się pochwal który serwis mówił o sprzęgle. Czy nie był to przypadkiem pilar-tech ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spy
Mam oznaczenia na manetce - zółw i zając. Po środku jest kółko. Czy na żółwiu da się pływać? U mnie podobno od połowy trasy zółw-zając czyli wspomniane kółko można dopiero. Jak daję kółko to płynie,jak dam żółwia i zapne bieg to gaśnie.
Honda BF 4,5KM
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi