Skocz do zawartości

śledztwo sumowe - temat wydzielony z wątku sumowego

sumowiak

Rekomendowane odpowiedzi

Szpieg, na którym z obrazków widnieje data, bo nie mogę się dopatrzeć.

Byłoby rzeczywiście przykre gdyby okazało się prawdą. Trudno mi jednak uwierzyć zwłaszcza, kiedy post Sumowiaka zdaje się być bardziej anonimowym donosem niż deklaracją z serca płynącą.

Poza tym cóż złego w tolingu przy łowieniu sumów?

W każdym razie, jeżeli to prawda to kolejny raz straciłem wiarę w ludzi.

We właściwościach obrazka. Ciekawiło mnie jakim aparatem robi niedzwiedz fotki i zauwazyłem datę z sierpnia. To nie świadczy o niczym. Może ma źle ustawioną datę w aparacie bo chyba nie zmienił jej celowo w czerwcu, jak anonim zarzuca. W sumie, kto nie złowił ryby w okresie ochronnym niech pierwszy rzuci kamieniem.

sumowiak zluzuj poślady. Wg mnie jesteś niepoważny pisząc takie rzeczy i w dodatku jako anonim... i nowy urzytkownik

maek7 sorry ale argument że ktos jest nowym/starym uzytkownikiem mozna rozbic o kant dupy...

rozumiem że gośc miał sie zalogowac odczekac pól roku , nawalić 5000 postów i dopiero sie odezwać - oczywiscie jesli to prawda co pisze bo jesli nie to bedzie nie ciekawie, zreszta co mnie to interere, juz mnie nudza te dochodzenia i sledztwa na j.pl

sumowiak zluzuj poślady. Wg mnie jesteś niepoważny pisząc takie rzeczy i w dodatku jako anonim... i nowy urzytkownik

maek7 sorry ale argument że ktos jest nowym/starym uzytkownikiem mozna rozbic o kant dupy...

rozumiem że gośc miał sie zalogowac odczekac pól roku , nawalić 5000 postów i dopiero sie odezwać - oczywiscie jesli to prawda co pisze bo jesli nie to bedzie nie ciekawie, zreszta co mnie to interere, juz mnie nudza te dochodzenia i sledztwa na j.pl

Jeżeli gostek zarejestrował sie specjalnie po to żeby pochwalić się swoją znajomością porostu trawy na kancie dupy i liści na drzewach to chyba pomylił fora...

Ps. przy Krakowskiej Wiśle często przycinają trawę - aż strach pomyśleć co będzie jak zrobie zdjecie na takim tle. Sumowiak napisze specjalnie przyciął trawe żeby nie było widać że to czerwiec :lol:

Ja do odcinka Odry po ktorym łowi Piotr mam 5 kilomerow Tz w promieniu 5km mam ponad 15kilometrow rzeki w okolicach Głogowa. Nad wodą jestem prawie codziennie i nie odwarzył bym sie na postawienie diagnozy na podstawie kilku kęp trawy i drzew. Choć po fotkach Piotra kilka miejscówek znajomo mi sie kojarzy :mellow: Z tego co kojarze to na przełomie maja i czerwca nie było takiej niżówki jaka wynika z fotki z przedstawionym summem na łasze piachu w zakolu rzeki. Piotr to uczciwy i etyczny wedkarz wiec nie wiem skąd tyle jadu i zazdrosci w ludziach w stosunku do jego osoby. To tyle Pozdrawiam Karol

a co drugi k...a z aspiracjami detektywistycznymi....

oszołomów na tym świecie nie brakuje. Biorąc przykład z jedego z asów w tej dziedzinie Pana Macierewicza może powołają specjalną Komisje Paranormalną Do Spraw Zdjęć Zamieszczanych Na JB - będzie tu polew jak nic :mellow:

nowy kolega, musi miec silne argumenty, nie zmienia to faktu, ze nawet w maju jest ciezko taka rybe złapac, nie wspomne juz o wygraniu z nia pojedynku. co do trawy to ciezko sie wypowiadac na podstawie jednego kadru, ale owszem nie trudno na swoim odcinku odroznic okresy. U mnie na wiekszosci miejscowek w lipcu trawa nie jest tak bujna i zielona jak w czerwcu, upały maja na to olbrzymi wpływ, no ale roznie bywa. argument to w tym przypsadku nie jest. Nie watpie tez ,ze Niedzwiedz przed sezonem połapał kilka sumków przypadkowo, jak ktos bywa nad woda czesciej to sie moze zdazyc. Mysle,ze odpowiedz ze swiezym sumiskiem, to kwestia czasu :D

Ale jaką to trzeba być mendą, żeby tak pojechac po koledze z okolicy. Gul skacze niektórym, jak koledzy łowią na odcinku. hehehe

dla mnie to nie do pomyślenia.

sory za brak polskich liter, ale pisałem na początku jedna ręką

Zanim jednak na ryby pojadę pytanie.

Nie dałoby się wydzielić osobnego wątku na zapowiadający się lincz?

Bardzo straci to miejsce jak rozkręcą się wypowiedzi.

Zajefajny pomysł. Trzeba tylko poprosić Admin'a o utworzenie nowego podforum, gdzie wszyscy malkontenci będą mogli do bólu dowalać innym.

Hej, to na prawdę niezły pomysł. Wszelka krytyka w wątku tematycznym będzie cięta równo z trawą, ale w tym specjalnym każdy będzie mógł odreagować swoje frustracje. <_<