sumowiak Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Też zwróciłem na to uwagę, gdyż obrazek wyżej ma datę: Data wykonania: 2012:08:12 19:10:14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Szpieg, na którym z obrazków widnieje data, bo nie mogę się dopatrzeć.Byłoby rzeczywiście przykre gdyby okazało się prawdą. Trudno mi jednak uwierzyć zwłaszcza, kiedy post Sumowiaka zdaje się być bardziej anonimowym donosem niż deklaracją z serca płynącą.Poza tym cóż złego w tolingu przy łowieniu sumów? W każdym razie, jeżeli to prawda to kolejny raz straciłem wiarę w ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 We właściwościach obrazka. Ciekawiło mnie jakim aparatem robi niedzwiedz fotki i zauwazyłem datę z sierpnia. To nie świadczy o niczym. Może ma źle ustawioną datę w aparacie bo chyba nie zmienił jej celowo w czerwcu, jak anonim zarzuca. W sumie, kto nie złowił ryby w okresie ochronnym niech pierwszy rzuci kamieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Tak zwłaszcza ta ocena na podstawie koloru i nasycenia barwy traw jest bardzo wiarygodna.Cylnąłeś gościa nie ma co!Nie wierzę w to.Ktoś słyszał a tamten widział co to za argumenty są i na tej podstawie szkalujesz gościa PUBLICZNIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Dzięki Szpieg.Mieszkałem w Szczecinie 34 lata i słowo daję nie jestem na podstawie zdjęcia wysokości trawy nad brzegiem ustalić pory roku… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Oj rozpęta się, idę na ryby… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Kolo dzisiaj dołączył do forum i to jego pierwszy post.To się nazywa mocne wejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumowiak Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jeśli ktoś troluje w maju i czerwcu za szczupakiem/sandaczem w rzece pełnej sumów (a taka jest Odra) to trudno żeby nie miał przyłowów. Normalne. Teraz pytanie czy sprzęt jest sumowy czy nie. Jeśli nie to znaczy, że odezwała się ludzka zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 sumowiak zluzuj poślady. Wg mnie jesteś niepoważny pisząc takie rzeczy i w dodatku jako anonim... i nowy urzytkownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Anonimem chyba nie jest bo imię i nazwisko ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 sumowiak zluzuj poślady. Wg mnie jesteś niepoważny pisząc takie rzeczy i w dodatku jako anonim... i nowy urzytkownik maek7 sorry ale argument że ktos jest nowym/starym uzytkownikiem mozna rozbic o kant dupy... rozumiem że gośc miał sie zalogowac odczekac pól roku , nawalić 5000 postów i dopiero sie odezwać - oczywiscie jesli to prawda co pisze bo jesli nie to bedzie nie ciekawie, zreszta co mnie to interere, juz mnie nudza te dochodzenia i sledztwa na j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Zanim jednak na ryby pojadę pytanie.Nie dałoby się wydzielić osobnego wątku na zapowiadający się lincz?Bardzo straci to miejsce jak rozkręcą się wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 sumowiak zluzuj poślady. Wg mnie jesteś niepoważny pisząc takie rzeczy i w dodatku jako anonim... i nowy urzytkownik maek7 sorry ale argument że ktos jest nowym/starym uzytkownikiem mozna rozbic o kant dupy... rozumiem że gośc miał sie zalogowac odczekac pól roku , nawalić 5000 postów i dopiero sie odezwać - oczywiscie jesli to prawda co pisze bo jesli nie to bedzie nie ciekawie, zreszta co mnie to interere, juz mnie nudza te dochodzenia i sledztwa na j.pl Jeżeli gostek zarejestrował sie specjalnie po to żeby pochwalić się swoją znajomością porostu trawy na kancie dupy i liści na drzewach to chyba pomylił fora... Ps. przy Krakowskiej Wiśle często przycinają trawę - aż strach pomyśleć co będzie jak zrobie zdjecie na takim tle. Sumowiak napisze specjalnie przyciął trawe żeby nie było widać że to czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 no chyba nie przeczytałeś ze zrozumieniem bo chyba nie o trawe tu chodziło no ale tak jak napisałem wcześniej żenujace są te wzajemne oskarżenia.niby forum wędkarskie a co drugi k...a z aspiracjami detektywistycznymi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja do odcinka Odry po ktorym łowi Piotr mam 5 kilomerow Tz w promieniu 5km mam ponad 15kilometrow rzeki w okolicach Głogowa. Nad wodą jestem prawie codziennie i nie odwarzył bym sie na postawienie diagnozy na podstawie kilku kęp trawy i drzew. Choć po fotkach Piotra kilka miejscówek znajomo mi sie kojarzy Z tego co kojarze to na przełomie maja i czerwca nie było takiej niżówki jaka wynika z fotki z przedstawionym summem na łasze piachu w zakolu rzeki. Piotr to uczciwy i etyczny wedkarz wiec nie wiem skąd tyle jadu i zazdrosci w ludziach w stosunku do jego osoby. To tyle Pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 no to jest właśnie ta kwestia czy kolega który tu zawitał ( nie ważne że dzisiaj) mówi prawdę czy poprostu ściemnia. ps.wg mnie niedzwiedź jest dobrym sumiarzem i wkurwia innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 a co drugi k...a z aspiracjami detektywistycznymi.... oszołomów na tym świecie nie brakuje. Biorąc przykład z jedego z asów w tej dziedzinie Pana Macierewicza może powołają specjalną Komisje Paranormalną Do Spraw Zdjęć Zamieszczanych Na JB - będzie tu polew jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 nowy kolega, musi miec silne argumenty, nie zmienia to faktu, ze nawet w maju jest ciezko taka rybe złapac, nie wspomne juz o wygraniu z nia pojedynku. co do trawy to ciezko sie wypowiadac na podstawie jednego kadru, ale owszem nie trudno na swoim odcinku odroznic okresy. U mnie na wiekszosci miejscowek w lipcu trawa nie jest tak bujna i zielona jak w czerwcu, upały maja na to olbrzymi wpływ, no ale roznie bywa. argument to w tym przypsadku nie jest. Nie watpie tez ,ze Niedzwiedz przed sezonem połapał kilka sumków przypadkowo, jak ktos bywa nad woda czesciej to sie moze zdazyc. Mysle,ze odpowiedz ze swiezym sumiskiem, to kwestia czasu Ale jaką to trzeba być mendą, żeby tak pojechac po koledze z okolicy. Gul skacze niektórym, jak koledzy łowią na odcinku. hehehedla mnie to nie do pomyślenia.sory za brak polskich liter, ale pisałem na początku jedna ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 sory za brak polskich liter, ale pisałem na początku jedna ręką a co Ci się stało z drugą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Czytam wątek - piękne ryby. I Pana Niedźwiedzkiego i maek - krakowska Wisła, śliczna ryba. Spotkaliśmy się kiedyś pod stopniem przewóz? Ja z muchówką, szanowny z multi? A co do komentarzy, śledztwa itd...Pull up Panowie. Terrain ahead... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Tak . Rybom należy się szacunek , niepospolitemu łowcy również .. A co , Standerusie , jest coś znów na kursie , na ścieżce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Zanim jednak na ryby pojadę pytanie.Nie dałoby się wydzielić osobnego wątku na zapowiadający się lincz?Bardzo straci to miejsce jak rozkręcą się wypowiedzi. Zajefajny pomysł. Trzeba tylko poprosić Admin'a o utworzenie nowego podforum, gdzie wszyscy malkontenci będą mogli do bólu dowalać innym. Hej, to na prawdę niezły pomysł. Wszelka krytyka w wątku tematycznym będzie cięta równo z trawą, ale w tym specjalnym każdy będzie mógł odreagować swoje frustracje. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Na razie mgła niestety... Dość gęsta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi