karolkrause Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 A na horyzoncie BRZOZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Na razie mgła niestety... Dość gęsta Ta mgła to się unosi już od jakiegoś czasu... i nie chce się rozwiać, coraz trudniej coś dojrzeć . Papa-ooma-mow-mow, papa-ooma-mow-mow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja proponuję na przewodniczącego komisji śledczej posła Sekułę. Wesoły oberek na końcu, gwarantowany A jako eksperta od trawy proponuje kolegę Standerę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 o Boże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wiem, że wątek zmierza ku grotesce ale tak po prawdzie to trawy nad Odrą nie kłoszą się w czerwcu tylko teraz. To tak po linii detektywistycznej napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Przyjdzie ludziom zabierać na ryby aktualną gazetę a ja niezmiennie cieszę się, że ryb łowić nie umiem i focić nie ma czego .... na pohybel śledczym .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 A jako eksperta od trawy proponuje kolegę Standerę Choć raz się z Tobą mogę zgodzić RobercieTyle ze ja kustykam, wiec oberek zepsuję. Ja to wiesz - bardziej klezmerskie klimaty. Szalom. BTWMusi wielki szlem jerkbaita ustanowić, jednego dnia i z Robertem i z Jerzym i z SOB pogadać Znowu mamy 2008? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Przyjdzie ludziom zabierać na ryby aktualną gazetę a ja niezmiennie cieszę się, że ryb łowić nie umiem i focić nie ma czego .... na pohybel śledczym .. Już mam pomysł, ale jak... cholera jaką teraz zareklamować?? Ryby już leżały na kamieniach, trawie, piachu, a na gazecie problem?? Niby śmieszne, ale chyba tylko tak można czegoś dowieść, aby nie było podejrzeń... na następny dzień RTG jamy brzusznej, czy oby ości nie było w żołądku po rybie - 100-tu procentowa pewność, że ryba dalej pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 ... na następny dzień RTG jamy brzusznej, czy oby ości nie było w żołądku po rybie - 100-tu procentowa pewność, że ryba dalej pływa. ..... w zalewie...............................octowej <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikerek30 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 (edytowane) . Edytowane 5 Maja 2015 przez pikerek30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Ale o co chodzi?O źdźbła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 W oku bliźniego swego czy w tle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam. Oj widze,że kogoś zabolały moje ryby. Szkoda. Nie lubie się tłumaczyć ,bo i po co . Zalogował się ktoś celowo, i sieje zamęt[pewnie jakiś znajomy zazdrośnik. Michał to ty].Oczywiście mam pare przyłów ,jak by ktoś chciał zobaczyć . Sum jest z 13 lipca tak dla ciekawskich.Pozdrawiam wszystkich normalnych wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Zainteresowane strony się wypowiedziały, sprawa jest zamknięta. Na przyszłośc tego rodzaju wątpliwości proszę zgłaszać moderatorom. Urządzanie śledztw na własną rękę w dziale wieści znad wody jest niezgodne z obowiązującym regulaminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi