teki77 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam Dziś oglądałem ten kijek Okuma BLACK ROCK 2.75 m 7-30g , a że myśle o jakimś nie drogim pod sandacza z brzegu ( rzeka , zalew ) to mam pytanie , czy któryś z was go używa bo w necie to onim nie za wiele a ciekaw jestem opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Witam Dziś oglądałem ten kijek Okuma BLACK ROCK 2.75 m 7-30g , a że myśle o jakimś nie drogim pod sandacza z brzegu ( rzeka , zalew ) to mam pytanie , czy któryś z was go używa bo w necie to onim nie za wiele a ciekaw jestem opini. Wątęk na temat tego kijaszka już jest zalożony musisz tylko poszukać. Jak masz jakieś pytanka odnośnie kijaszka to pisz na priv łapie na ten model. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Miałem przed kilkoma dniami ten kij w rękach. Z wyglądu powiem szczerze, że estetyką nie powala (bynajmniej mnie). W ręce leży jednak dość dobrze. Sprzedawca u którego go oglądałem zachwalał go mocno. (akurat znam gościa i wiem, że raczej do bajkopisarzy zaliczyć go nie można). Cenę jaką miał za niego wystawioną to 270 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypisekNS Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam ja mam od niedawna wędke z tej serii okuma BR 10-35 wczoraj byłem pierwszy raz zobaczyc jak to działa wprawdzie dygłem tylko jednego sandacza wiec niewiele powiem po za tym ze wedka jest bardzo szybka i pewnie trzyma rybke zobaczymy co bedzie dalej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Dzięki za odzew , kijek zamówiłem mam nadzieje że się sprawdzi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Dzięki za odzew , kijek zamówiłem mam nadzieje że się sprawdzi . PozdrawiamDaj znać po przetestowaniu jak oceniasz kij , jestem też zainteresowany tą serią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ten Black Rock 2,75m/7-30g jest bardzo podobny do Millenium HD Pike, który jest bdb kijem do rzecznego łowienia sandaczy. Millenium bez problemu obsługuje gumy 7cm z główkami 30g. Tak wiec BR na pewno zda egzamin. Nie kupisz to się o tym nie przekonasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi