MGOR Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam, Dla zainteresowanych - http://www.ompzw.icenter.pl/zagosp/rzgw_zaryb2006.pdf Z ciekawostek - Rządza zarybiona szczupakiem w liczbie x10 pstrąg. Hmmmm Narew ponad 3 mln szczupak i 4 mln sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tadek Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Takie zarybianie jaki Związek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Cześć,Ja nie wiem czy to dużo czy mało. Ważne, że coś się dzieje. Wolę wypełniać swoją misję czyli C&R. Że inni biorą? Co mnie to ... ja robię swoje nie oglądając się na innych. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 joker Opublikowano 7 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Wciąż zarybia się głównie narybkiem letnim sandacza i szczupaka. Łatwiej nim wykonać plan zarybieniowy, ale efekty tych zarybień są marne, zwłaszcza na dużych rzekach. Kiedy ktoś wreszcie wymusi na PZW zarybianie większymi rybami, które mają większe szanse na przeżycie w pierwszych dniach po zarybieniu, a co za tym idzie dotrwanie chociażby do pierwszego tarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Liczby robią wrażenie, ale czy to nie są tylko liczby na kartce. Osobiście mogę potwierdzić zarybienia pstrągiem wymienione w tej tabeli. Zarybienia były wykonane pod okiem kolegów z WTP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MGOR
Witam,
Dla zainteresowanych - http://www.ompzw.icenter.pl/zagosp/rzgw_zaryb2006.pdf
Z ciekawostek - Rządza zarybiona szczupakiem w liczbie x10 pstrąg. Hmmmm Narew ponad 3 mln szczupak i 4 mln sandacz
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi