Alexspin Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 (edytowane) Jutro III letnie spotkanie nad Wartą w Radzewicach (9-11.07.2021). Dwa pierwsze (2019 i 2020) odbywało się pod egidą Forum Wędkarskiego Świata, niestety nowa redakcja olała nas likwidując Forum (niewygodne, bo krytyczne). Mam nadzieję, że pojawią się Panowie Mleczak i Krzyszczyk. Liczę na doskonały relaks w jak poprzednio miłym towarzystwie, przeplatany sukcesami wędkarskimi.Jeśli wszystko odbędzie się pomyślnie, fotorelacja gwarantowana. Edytowane 8 Lipca 2021 przez Alexspin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Jak generalnie wygląda formuła spotkania? Jakieś zapisy, wpłaty, tylko dla wybranych czy można wpaść z marszu bo ma się po prostu blisko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 12 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2021 (edytowane) Jak generalnie wygląda formuła spotkania? Jakieś zapisy, wpłaty, tylko dla wybranych czy można wpaść z marszu bo ma się po prostu blisko ?Towarzystwo wzajemnej adoracji. Spotkanie nie jest zamknięte, ale organizatorem jest osoba prywatna, więc raczej znajomy znajomemu.Niestety, dopadł mnie udar cieplny i drugiego dnia musiałem się ewakuować... Pierwszy wieczór- stół biesiadnyhttps://www.gg.pl/dysk/Z2dpt_uo8pe2Zmdpt_uqGc4/IMG_20210709_204811_1.jpg- najskuteczniejszy rybołaphttps://www.gg.pl/dysk/qoTZjYQP8sK2q4TZjYQNGZs/IMG_20210709_155856.jpg Edytowane 12 Lipca 2021 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 (edytowane) Oooo tu Piotr jeszcze nie spał.Byłem od piątku bardzo późno wieczorem do soboty popołudniu. Na więcej nie pozwoliła rodzina.Następnym razem inaczej to rozegram Edytowane 16 Lipca 2021 przez morrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi