Czoper Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Panowie podobno są jakieś szybkie śruby do silniczków..czy możecie coś poradzić do tego modelu?? czy w ogóle coś takiego jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 na swojej znalazłem jedynie opis 7,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tymon Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Jak Ty narzekasz na prędkość swojego pontonu to ja już nie wiem. Przecież to popindala jak głupie. Nie kombinuj panie, nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Może da się coś więcej z niego wycisnąć <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Jaką masz śrubę teraz?Chodzi mi o parametry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 13cm x 7cm ma skrzydełko co do reszty danych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Jakieś dziwne to oznaczenie. Takie masz na śrubie? Jeśli tak, to nie są cm tylko cale i oznaczają średnie i długość śruby. Wg mnie powinienieś mieć w silniku o takiej mocy, coś koło 9,25x8. Jeśli masz rzeczywiście takie oznaczenie to masz śrube uciągową i powinieneś poszukać właście coś bliżej rozmiaru, który podałem, czyli coś o mniejszej średnicy i większym skoku łopatek. Teraz masz średnice 13 i skok 7. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Hmmm żadnych danych nie mam na śrubie..zmierzyłem tylko na jana miarką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Nie ma bata, coś musi na niej pisać, poszukaj dobrze Małe tłoczone cyferki, np 9 1/4 x 8 Tu masz dużo ciekawych informacji o śrubach http://www.sportiwoda.pl/index.php?option=content&task=v iew&id=105 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 jest tylko jeden nr wybity... 7.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szewer Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Jaki masz ponton i ile wykręcasz na tym silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 320 ponton... jednak trzeba szukać większego motoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 dziwne że tych danych nie ma wybitych to bym wszystko wiedział.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mdziam_78 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 dane masz od środka, musisz odkręcić śrubę i na wewnętrznej części od tylca będziesz miał. u mnie tak było, a silnik niemal ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Czoper
Panowie podobno są jakieś szybkie śruby do silniczków..czy możecie coś poradzić do tego modelu?? czy w ogóle coś takiego jest??
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi