pawlo29 Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Jadę w sierpniu na tydzień nad jeż Okonińskie w Bory Tucholskie , interesuje mnie biała ryba może ktoś z kolegów zna tą wodę . Brak batymetri żadnej informacji , jadę z łódką za Leszczami może ktoś coś podpowie . Panie mało czasu króca fiks na poznanie jeziora . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Wypijesz flaszkę z autochtonem i będziesz wiedział wszystko.To się sprawdza chyba wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendil Opublikowano 11 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 (edytowane) Wypijesz flaszkę z autochtonem i będziesz wiedział wszystko.To się sprawdza chyba wszędzie.A po kolejnej flaszce nawet ryby przyniosą do domu i nie trzeba się męczyć z łowieniem Edytowane 11 Lipca 2021 przez Elendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 11 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2021 Ta , nie raz potrafią na minę wsadzić , tak sam miałem gdzie indziej łowił a w innym miejscu doradzał , gorzej bo u niego na agroturystyce byłem , i tak bywa z ludźmi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Przyznam, że jeszcze nie widziałem by ktoś wynajmował kwaterę z zanęconą miejscówką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Przyznam, że jeszcze nie widziałem by ktoś wynajmował kwaterę z zanęconą miejscówką.To mało Marcin widziałeś.U Bogdana Bartona w Borach Tucholskich,miałeś spanie i zanęnconą miejscówkę.Nie wiem jak teraz,bo biznesik mu chyba spłonął. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 To mało Marcin widziałeś.U Bogdana Bartona w Borach Tucholskich,miałeś spanie i zanęnconą miejscówkę.Nie wiem jak teraz,bo biznesik mu chyba spłonął.Bodzio już dawno działa, przystań stoi nowa. Masę ludzi pomogło. W jego przypadku to norma, nęcił i woził ludzi po wodach PGR Charzykowy, potem wydzierżawił sam jezioro i robi to, na czym się zna. Nie ma już pokotów leszczowych na trawnikach, jak drzewniej bywało, natomiast jak najbardziej spoko biznes wędkarski tam ma i bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 To mało Marcin widziałeś.U Bogdana Bartona w Borach Tucholskich,miałeś spanie i zanęnconą miejscówkę.Nie wiem jak teraz,bo biznesik mu chyba spłonął.Właśnie też przyszedł mi do głowy Bodzio Bartoń, byłem u niego w maju i tak właśnie tam jest że miejscówka przygotowana i zanęcona czeka na klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 To mnie Panowie zaskoczyliscie....I to się nazywa Full-wypas! Trzeba się będzie kiedyś tam wybrać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Byłem u Bodzia przed pandemią , bardzo sympatyczny człowiek , ryb bardzo dużo i sam pokazał gdzie stanąć na wodzie wielki szacun i te 4 dni bardzo miło wspominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Byłem u Bodzia przed pandemią , bardzo sympatyczny człowiek , ryb bardzo dużo i sam pokazał gdzie stanąć na wodzie wielki szacun i te 4 dni bardzo miło wspominamNa spina również łowiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo29 Opublikowano 15 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 Nie ,ja lubię spławik gruntówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapek Opublikowano 15 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2021 U Bodzia można połowić ładne okonie i szczupaki, tylko bardziej jesienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkursa Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2021 Witam, byłem na tym jeziorem dwa razy. I niestety nic specjalnego, jezioro dosyć głębokie, trochę małych leszczy połapałem ale bez rewelacji. Niestety siateczki grane są całą wiosnę więc sytuacja podobna jak na mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi