bobesku Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Mamy pierwszy medal:)Nasza starsza szeregowa Sylwia Bogacka (KS Gwardia Zielona Góra) wystrzelała srebro!!brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ja osobiście liczę bardzo na siatkarzy. Sam od wielu lat gram. Ostatnie lata w wykonaniu naszych zawodników naprawdę dobre, a to co teraz pokazują to wielka klasa. Widać siłę i doskonałe zgranie. Jest w nich to coś co zawsze widać w wielkich drużynach. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Przynajmniej siata nie kuleje. oglądałem właśnie porażke Amerykańców z naszymi. Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 No i mamy pierwsze plugawe oszustwo, choć dopiero w 4tym dniu igrzysk. http://www.tvn24.pl/igrzyska-olimpijskie-2012,63,m/skandal-w -turnieju-szpadzistek-najdluzsza-sekunda-w-historii,268050.h tml Wszyscy kochamy syndykat sędziowski MKOL i cieszymy się kiedy próbują robić debili z kibiców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Przynajmniej siata nie kuleje. oglądałem właśnie porażke Amerykańców z naszymi. Piękne. troche się zachwyciłem a tu w łeb z Bułgarami. poziom naszego sportu po tej imprezie dosięgnie dna oceanu. dobrze, że jeszcze coś grają bo to chyba jedyna nadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Żywiłem nadzieję po trzecim secie, że dalej pójdzie. Za dużo było huśtawki, albo super albo źle. Oby to był ten jeden turniejowy, słaby występ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Oby to był ten jeden turniejowy, słaby występ. W pucharze świata też przegrali i to z Iranem a potem wszystkich stłukli i wygrali turniej ..żyjmy nadzieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 w pucharze świata zajęli drugie miejsce - przegrali jeszcze z Brazylią i Rosją.. ale niestety ta drużyna to jak na razie jeden z nielicznych naszych przedstawicieli ( do tej pory) za których nie musimy się wstydzić - patrz medalowe aspiracje szermierzy, wioślarzy czy dzisiejszy bohaterski występ naszej damskiej sztafety w pływaniu... szwedzki komitet nie wyraził zgody na wyjazd 40 reprezentantów pomimo wypełnienia przez nich norm olimpijskich twierdząc że ci sportowcy nie gwarantuja solidnych występów- wtedy mnie to oburzyło, teraz patrząc na niektóre występy naszych zastanawiam się czy PKOL nie powinien postąpić podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 w pucharze świata zajęli drugie miejsce - przegrali jeszcze z Brazylią i Rosją.. Racja...sory mój błąd...Coś mi się pomerdało.... Cały czas czekamy na jakiś drugi medal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Może dziś pływacy, albo jutro sztanga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 póki co widac że polski sport, nie tylko piłka nożna jest na DNIE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Wczoraj było blisko...nasz górski kajakarz w K1 był 4 w finale...Szkoda bo medal był tuz ,tuz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Wczoraj było blisko......Szkoda bo medal był tuz ,tuz:)I to jest,najczęsciej szłyszane w TV,masakra,żenada dno,aby inaczej tego nie ujac,od 4 dni mam wolne i zamiast na ryby to siedzę i ogladam jak głupek cały czas Igrzyska,dosc mam tych sztucznych łez zawodników,głupiego tłumaczenia trenerów,krew człowieka zalewa normalnie,i niech mi nikt nie mówi, ze jeszcze bedzie dobrze,gooowno,dobrze to juz było( dawno temu). A juz tak nie Olimpijsko,wczorajszy mecz Śląska,o Mistrzostwach Europy nie wspominając,a we wrzesniu zaczynaja sie eliminacje do mistrzostw swiata w piłce noznej,to bedzie kabaret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Siatkarze stanęli na wysokości zadania, czyli wygrali 3:0 z Argentyną. W sobotę spotkanie z gospodarzami igrzysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jest drugi medal i to na wodzie:)BrązDwójka wioślarska Magdalena Fularczyk i Julia Michalska. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kolejni siatkarze, tym razem plażowi, wygrali. Weszli do ćwierćfinału, jeden mecz i będzie medal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Co do żenady w szpadzie to nie ma słów. A naszym wioślarkom zawsze kibicuję podwójnie, bo z Julią Michalską chodziłem do jednej klasy w ogólniaku Dzielna dziewczyna, brawo za medal dla niej i jej partnerki na łodzi!W naszych siatkarzy niezmiennie wierzę, bo co nam pozostaje jak nie wiara w siatkarzy? PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kolejni siatkarze, tym razem plażowi, wygrali. Weszli do ćwierćfinału, jeden mecz i będzie medal. Jeszcze dwie wygrane do medalu,ale na drodze do półfinału staną im kandydaci do złota Brazylijczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Jednych kandydatów już powieźli, vide Amerykanie. A tak poważnie to fajnie by było jakby im się udało. Sami jednak podchodzą do swoich sukcesów bardzo skromnie, mówiąc że co najwyżej mogą być czarnym koniem imprezy.Tego im szczerze życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ZŁOTO Adriana w ciężarach!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ZŁOTO Adriana w ciężarach!!!!! Pierwsze złoto na pomoście od 40 lat, ostatnim był Smalcerz, brawo Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Majewski złoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Awansowaliśmy z 32 pozycji na 17-tą w klasyfikacji medalowej, oby było lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Awansowaliśmy z 32 pozycji na 17-tą w klasyfikacji medalowej, oby było lepiej Ciężko będzie wyżej wskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi