Skocz do zawartości

Igrzyska Olimpijskie Londyn 2012

bobesku

Rekomendowane odpowiedzi

Ja osobiście liczę bardzo na siatkarzy. Sam od wielu lat gram. Ostatnie lata w wykonaniu naszych zawodników naprawdę dobre, a to co teraz pokazują to wielka klasa. Widać siłę i doskonałe zgranie. Jest w nich to coś co zawsze widać w wielkich drużynach. Trzymam kciuki.

No i mamy pierwsze plugawe oszustwo, choć dopiero w 4tym dniu igrzysk.

http://www.tvn24.pl/igrzyska-olimpijskie-2012,63,m/skandal-w -turnieju-szpadzistek-najdluzsza-sekunda-w-historii,268050.h tml

Wszyscy kochamy syndykat sędziowski MKOL i cieszymy się kiedy próbują robić debili z kibiców.

w pucharze świata zajęli drugie miejsce - przegrali jeszcze z Brazylią i Rosją.. ale niestety ta drużyna to jak na razie jeden z nielicznych naszych przedstawicieli ( do tej pory) za których nie musimy się wstydzić - patrz medalowe aspiracje szermierzy, wioślarzy czy dzisiejszy bohaterski występ naszej damskiej sztafety w pływaniu... szwedzki komitet nie wyraził zgody na wyjazd 40 reprezentantów pomimo wypełnienia przez nich norm olimpijskich twierdząc że ci sportowcy nie gwarantuja solidnych występów- wtedy mnie to oburzyło, teraz patrząc na niektóre występy naszych zastanawiam się czy PKOL nie powinien postąpić podobnie...

Wczoraj było blisko......

Szkoda bo medal był tuz ,tuz:)

I to jest,najczęsciej szłyszane w TV,masakra,żenada dno,aby inaczej tego nie ujac,od 4 dni mam wolne i zamiast na ryby to siedzę i ogladam jak głupek cały czas Igrzyska,dosc mam tych sztucznych łez zawodników,głupiego tłumaczenia trenerów,krew człowieka zalewa normalnie,i niech mi nikt nie mówi, ze jeszcze bedzie dobrze,gooowno,dobrze to juz było( dawno temu). :angry:

:angry: :angry:

A juz tak nie Olimpijsko,wczorajszy mecz Śląska,o Mistrzostwach Europy nie wspominając,a we wrzesniu zaczynaja sie eliminacje do mistrzostw swiata w piłce noznej,to bedzie kabaret.

Co do żenady w szpadzie to nie ma słów. :angry:

A naszym wioślarkom zawsze kibicuję podwójnie, bo z Julią Michalską chodziłem do jednej klasy w ogólniaku :mellow: Dzielna dziewczyna, brawo za medal dla niej i jej partnerki na łodzi!

W naszych siatkarzy niezmiennie wierzę, bo co nam pozostaje jak nie wiara w siatkarzy? :lol:

Pozdrawiam

Grzesiek

Jednych kandydatów już powieźli, vide Amerykanie. A tak poważnie to fajnie by było jakby im się udało. Sami jednak podchodzą do swoich sukcesów bardzo skromnie, mówiąc że co najwyżej mogą być czarnym koniem imprezy.Tego im szczerze życzę :D