ziober Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Witajcie,Co sądzicie o tym kołowrotku? Mam możliwość kupić mniejszy model 2.5 tysiączek. Używany byłby na dużą rzekę do klenio-boleni oraz na trotki morze i rzeka. Może coś innego doradzicie tak do 800 zl. Ewentualnie gdzie szukać - jakieś pewne źródło zakupów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Team Daiwa TDR4 3012 + Prenumerata 599zł w tej cenie dobry kołowrotekwielkość 3000 waga prawie ta sama zdecydowanie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 ...2.5 tysiączek. Używany byłby na dużą rzekę do klenio-boleni oraz na trotki morze i rzeka. Tedeereczka 2500 i trotki, a już te z morza.. Tak łowią tylko najwięksi Kozacy, przez duże K.. <_<Odnośnie reszty, zamknę ryjek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Miałem taki kołowrotek w rozmiarze 3012 i nie urzekł mnie niczym. Jak próbowałem nim boleniować to od razu coś zaczynało szumieć, hałasować, za każdym razem coś innego, a tego nie lubię. Generalnie nie wyglądało to solidnie. Sprzedałem na allegro za 300. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Team Daiwa TDR4 3012 + Prenumerata 599zł A gdzie tak dają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Na alledrogo http://allegro.pl/team-daiwa-tdr4-3012-prenumeratawmh-1-rok- i2504420951.html Miałem 2 takie młynki, kupione okazyjnie po coś koło 450. Jednym łowiłem, drugi grzecznie leżał w szafie. Pierwszy sezon chodził jak stella, w drugim zaczął ząbkować, a w trzecim go sprzedałem razem z nowym który cały czas odpoczywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Kurcze... widziałem go u znajomego... widać było że dostał w dupe przez kilka lat... ale działał poprawnie Ciekawe gdzie jest haczyk w ofercie na alledrogo... taka przecena o 50% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Ciekawe gdzie jest haczyk w ofercie na alledrogo... taka przecena o 50% Zawsze takie rewelacyjne okazje i superpromocje dotyczą najdoskonalszych i najchętniej nabywanych produktów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 WMH- czekamy na Stelki z 50% rabatem. Ja ustawiam się już w kolejce... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 28 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 WMH- czekamy na Stelki z 50% rabatem. Ja ustawiam się już w kolejce... .Panie Andrzejku, weź Pan jaki śpiwór i poduszkę bo chwilę może to potrwać.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Koledzy gdzie kupujecie młynki Daiwy(?) Macie jakieś pewne i sprawdzone źródła(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Koledzy gdzie kupujecie młynki Daiwy(?) Macie jakieś pewne i sprawdzone źródła(?)Jak Pan myślisz o nowych modelach, to tego kwiatu, to pół Światu i kupisz dosłownie wszędzie, a jak Pan myślisz o tych starych-dobrych, to na ogół tylko prywatne magazyny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziober Opublikowano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Panie Zorro co Pan polecisz pod moje potrzeby ze sklepowej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Trzeba śledzić alegro pare dni temu był Tournament Zia 2500 poszedł za 760zł ładna okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 http://allegro.pl/team-daiwa-x-3000-ia-salt-water-jdm-japan- bcm-i2520249207.htmlTo jest TO czego szukasz (tak myślę ), na sklepowych półkach kołowrotka tej klasy i za takie pieniądze nie znajdziesz...Nawet nie ma co kombinować... Trójeczką jeszcze jakoś kleniki ogarniesz ale latanie z 2500 na trocie, to trochę stąpanie po cieniutkim lodzie.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Ktoś posiada ten kołowrotek i może coś powiedzieć na jego temat? Jest to młynek z oferty szkockiej bodajże przeznaczony do feedera. Myślę, że do spinningu jaź,kleń również by się nadał. Czekam na opinie. EDIT: Dziekuję za połączenie wątków. Edytowane 28 Lutego 2016 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 exceler, freams , i te klony nic więcej nic mniej.....leTka kosmetyka i różnica w łożyskach, przy czym prawe od korby jak w tych młynkach nadal na drucik się trzyma młynki złe nie są z tych team daiwek, ale cena kosmiczna porównując do excelera np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 a mnie tam tylko tdr 2508 sie ostala z daiw pierwszy wypust do dzis chodzi zadziwiajaco lekko zawstydza wiekszosc mlynkow na klenio bolki da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 a mnie tam tylko tdr 2508 sie ostala z daiw pierwszy wypust do dzis chodzi zadziwiajaco lekko zawstydza wiekszosc mlynkow na klenio bolki da radytak ale ta tdr to jest siostra Caldi , a tdr match czy jakoś tam o którą pytał Wil to jest półka niżej czyli siostra , brat czy inny wynalazek odpowiadający excelerom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Lowie Tdr 3012 od 6 sezonow i nadal daje rade a lekko nie ma, do jazia, klenia i bolka na pewno sie nada. Wilowi chodzilo pewnie o ten model bo w UK wiekszosc uzywa go do feedera i matcha i tak opisuja go w katalogu. Nowy TDR ma podwojna korbke i uszczelnienie mag seal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Chodzi mi dokładnie o ten najnowszy model w kolorze niebieskim(w sumie chyba jak każda tdr) i szpuli srebrnej ze złotymi akcentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi