Skocz do zawartości
  • 0

Ciężki wybór

kamil

Pytanie

witam ,chyba sie od was zarazilem tymi krodkimi wedkami z multiplikatorami do tego stopnia ze chba sie skusze na taki sprzet ale jestem fanem wedek o akcji parabolicznej i nieduzym ciezarze wyrzutowym ok30g .mam prosbe czy moze mi ktos doradzic taki kijek bede bardzo wdzieczny za jakiekolwiek informacje .Pozdrawiam

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Wielki dzieki Jerzy bardzo mi pomogles :D .A co do tego wypuszczania ryb to jeszcze ani jednej ryby nieprzeznaczylem na konsumpcje i kazda z nich jeszcze zyje chba ze dopadl ja jakis miesiarz.Pozdrawiam

No tak ja ci wierzę, ale czytają nas także nie zalogowani, więc to taki sygnał dla nich. Nie zaszkodzi napisac przecież jedno zdanie więcej.

Co do ceny multikow do średniego i cięzkiego łowienia to rozpiętość jest dość znaczna wszystko zależy od funduszy jakie chciałbyś przeznaczyć. Ponadto polecając ci ABU C3 4601 założyłem, że kręcisz korbką lewa ręką, a wedzisko trzymasz w prawej jak statystyczna wiekszość wedkarzy w Polsce. Jeśli jednak jest odwrotnie to daj znać, w multiku nie przełożysz korbki na drugą stronę. przy zakupie multika proponuje wybierać z oferty uznanych producentów takich kolowrotkow, tym bardziej, że chcesz lowic raczej słuszniejszych rozmiarów ryby.

pozd JW :D