sorlinsky Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Cześć, Poszukuję woblerów do łowienia w szybkiej wodzie z brzegu. Muszę mieć możliwość: -rzucić takim woblerem na odległość ok 50m w związku z tym musi trochę ważyć (+20g)-prowadzić go na wysoko podniesionym kiju na głębokości ~3m. Na co dzień łowię na gumy stąd moja prośba o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Napisz jeszcze jakie ryby chcesz na te woblery łowić bo inne będą na bolenie a inne np na troć, szczupaka czy klenia. Łatwiej będzie kolegom coś podpowieddzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorlinsky Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Racja, chcę zapolować na sumy ale zależy mi na tym, żeby to były smukłe woblery stawiające jak najmniejszy opór przy prowadzeniu w poprzek nurtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) Ciężko będzie ci podać sumowym kijem i odpowiednim do ryby zestawem na taką odległość. Zwłaszcza, że jeśli woda szybka, a ryby co najmniej przyzwoite ciężko będzie powalczyć na delikatnym...Executory 12 i średnie Alaski dorado mi się sprawdzały i nieźle latają. Ale osobiście nie widzę takich dystansów na sumowym sprzęcie. Edytowane 22 Lipca 2021 przez Adrian Tałocha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Może nie smukły ale na sumy się nada i daleko lata: Salmo Boxer 7sr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) Spróbuj też wahadła poleci dalej niż wobler wahadła tego typu da się prowadzić dosyć płytko i daleko latają i mało są czepliwe, ja bym pewnie założyl 65g tą gramaturą mi się najlepiej łowilo na wodzie tej głębokości.http://www.spinlife.pl/pl/p/Wahadlowka-Zeck-Rattle-Spoon-55gr./256 Edytowane 22 Lipca 2021 przez Adrian Tałocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 U na suma w ten sposób łowią jerkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Cześć, Poszukuję woblerów do łowienia w szybkiej wodzie z brzegu. Muszę mieć możliwość: -rzucić takim woblerem na odległość ok 50m w związku z tym musi trochę ważyć (+20g)-prowadzić go na wysoko podniesionym kiju na głębokości ~3m. Na co dzień łowię na gumy stąd moja prośba o pomoc. waga około 26 gr na 3 metry bez problemu można tym łowić z podbicia jak gumą, sumy dość często w to walą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorlinsky Opublikowano 22 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 9 cm slim.jpg waga około 26 gr na 3 metry bez problemu można tym łowić z podbicia jak gumą, sumy dość często w to walą Znam, łowię. Właśnie ostatnio został jeden na dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Może Ranger od bielika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 22 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 (edytowane) Fantom, Fanatic - Hunter 9/26, Bielik Rapid 9/26.Wszelki drapieżnik zainteresowany... kolor mniej istotny. Edytowane 22 Lipca 2021 przez deridun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 23 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2021 Może megabass kanata .Dayer enzo mega przynęta do opadu na sandacze rzeczne .A tak to i tak gumy będą najlepsze może shad teezy na większych główkach u mnie się sprawdzają na Wiśle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi