drag Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Do wszystkich ekspertów i tanich szyderców wypisujacych tu kretynizmy-z kim żeście się na łby pozamieniali!? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Trudno im współczuć. Wkręcają im eksperci jacy są dobrzy i oni w to bezkrytycznie wierzą. Potem przychodzi upokorzenie za upokorzeniem. Nawet Leona potrafiliśmy stłamsić do poziomu przeciętnego grajka. Pieprzą o jakiejś czarnej serii. Prawda taka, że będąc w drugiej grupie nawet byśmy z niej nie wyszli.Pieprzycie kolego jak potłuczony.Skoro 2krotnie zdobyli MŚ tzn że są dobrzy i tyle.A ze inni też krowie spod ogona nie wypadli to raz na wozie raz pod wozem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Dzis zasłużenie wygrała Francja bo mimo opinii naszych komentatorów byli o klasę lepsi I to jest 100 procent prawdy. Ngapeth był w tym meczu świetny, Grebennikow też. Francuzi grali swoją normalną grę, mieli słabą piłkę w kontrze to opierali ją o blok, cierpliwie. U nas lufa w potrójny blok bo a nuż się uda. Do tego metoda- jak trwoga to Leon, kilka razy się udało, ale w końcu musiał dostać czapę. Nawet jak nie dostał czapy to grali wyblokiem... i cierpliwa kontra. Serwisem zdobyliśmy bodajże 2 punkty- 1- Bieniek, 1- Leon. Nie rozumiem od dłuższego czasu zagrywki Sliwki. Serwuje niegroźne baloniki. Podsumowując- słabo blokiem, niepewnie w przyjęciu przez co z uproszczonym rozegraniem, do tego świetna obrona Francuzów plus arcymistrz Ngapeth (skierowanie piłki w bok gdy ją dostał od Leona na opadający blok- palce lizać)... i po NAJWAŻNIEJSZYM meczu od 2 lat jedziemy do domu. Nie jestem Januszem sukcesu. Kibicuję polskiej siatkówce od 30 lat (od czasu studiów na ART w Olsztynie, w 1991-92 AZS zdobył podwójną koronę pod wodzą Andrzeja Grygołowicza, ojca mojego kolegi z roku Grześka, też dobrego siatkarza i świetnego tenisisty). PS. Oglądałem mecz w necie na TVP Sport- pustosłowie i dyrdymały. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Do wszystkich ekspertów i tanich szyderców wypisujacych tu kretynizmy-z kim żeście się na łby pozamieniali!? Bo to experty są , nie kibice. Ps. Dyscyplina nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 (edytowane) Tak miało być... Wygrali lepsi I tyle... Oglądałem dwa mecze na IO naszych siatkarzy pierwszy i ostatni ... Wyniki takie same Obydwa przegrane Po prostu nie mamy farta w sportach drużynowych na IO Edytowane 3 Sierpnia 2021 przez Siwy gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Idę się napić.Za zdrowie polskich ,,sportofcuf,, ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Marcin Krukowski dał dziś ciała. Polak namaszczony, całkiem słusznie, na jednego z kandydatów do medalu, rzucił w eliminacjach piętnaście metrów bliżej od tegorocznej życiówki. Słabo. Za to płotkarki na 400 metrów uraczyły wspaniałą ucztą. Bieg był kopią wczorajszego wyczynu panów. Młodziutka Sydney McLaughlin pobiegła w fantastycznym czasie 51.46, bijąc o prawie pół sekundy własny rekord śwoata. Druga Mohammad tuż za nią, 51.58. Kolce nowego typu i szybka bieżnia wyjątkowo pomagają. Wspaniałą rywalizację na bieżni psuje casus pół-facetów w kobiecych sprintach. Jeśli przepisy tego szybko nie uregulują, zaraz doczekamy się kuriozalnych rekordów na miarę tego Jarmili Kratochvilovej. Cichym faworytem popołudnia jest dla mnie Wojciech Nowicki. Medialna gównoburza wokół Fajdka, zdejmuje z niego presję i pozwala w spokoju zrobić swoje. A forma jest na miarę medalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Tak miało być... Wygrali lepsi I tyle... Oglądałem dwa mecze na IO naszych siatkarzy pierwszy i ostatni ...No więc mamy winnego porażki - człowieku gaś telewizor przed meczem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Marcin Krukowski dał dziś ciała. Polak namaszczony, całkiem słusznie, na jednego z kandydatów do medalu, rzucił w eliminacjach piętnaście metrów bliżej od tegorocznej życiówki. Słabo. (...)Niestety, danseur noble ze spalonego teatru. W wywiadzie, swoje niepowodzenie zwalił na zbyt miękki tartan rozbiegu. Ponoć był "pocięty" i naszej "gwieździe" grzęzły nogi... Widocznie ci, którzy przeszli do finału mieli rozkładany specjalnie inny dywanik. "Złej tanecznicy przeszkadza i rąbek u spódnicy." Na temat siatkarzy nic nie powiem, po prostu żal doopę ściska... Uważam, że zrobili wszystko co było w ich mocy. Niestety, raz na wozie, raz pod wozem... Lisek w zasadzie na swoim normalnym poziomie, nie spodziewałem się cudów. Super nasze "młociarki", utarły nosa przeciwniczkom. Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) No więc mamy winnego porażki - człowieku gaś telewizor przed meczem !!!Czekałem kiedy to ktoś napisze :lol: Chciałem obejrzeć czy faktycznie nasi siatkarze są tak zajebisci jqk trombili w radiu.Jak to wszystkich po 3:0 ogrywali Szkoda tylko ,że w grupie z której wyszli nie było Brazylii USA Rosji I Francji Sztychu tam by nie złapali i może nikt by tak balonu nie pompował Ot cała prawda Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Srebro 470 !!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 3 moje IO a emocje za kazdym razem wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Srebro 470 !!!!!!!!!Brawo! Trzymałem za Panie kciuki! PS. Mam nadzieję że protest Francuzek im nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Nie zaszkodziłDziewczyny mają srebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Patryk Dobek dokłada brąz na 800m.Brawo.Polska młotem stoi.Ekstra!!!Wojtek Nowicki złoto,Paweł Fajdek brąz.BRAWO WY !!! Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez chlodnica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Brawo Dobek. Gdyby nie potknięcie na ostatnim wirażu, mogło być jeszcze lepiej. Pokonać Afrykańczyków na 800 metrów, to wielka sprawa. Wielki Nowicki ze wszystkimi próbami poza osiemdziesiąty metr i rekordem życiowym. To jest dopiero olimpijska forma. Zimna głowa mistrza uratowała nam złoto, bo Fajdek zdecydowanie nie udźwignął mentalnie presji olimpijskiego konkursu. Brąz wyrwany jednym dobrym rzutem. Norweg wzniósł się na wyżyny swoich możliwości. Piękny konkurs z dziewiątym i dziesiątym medalem. Cztery w młocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Czyli są ludzie którym nie przeszkadza zły tartan, zły wiatr, źli przeciwnicy, zła pogoda, stres, obciążenie psychiczne, klątwy, itp. Po prostu są dobrzy.I tego należy wymagać od reprezentantów Polski na Olimpiadę.W/g mnie minimum wymagań na olimpiadzie to wynik lepszy, lub w okolicach rekordu życiowego, może nawet nie starczyć do awansu do następnej rundy, ale niech będzie na granicy możliwości. Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez slawek_2348 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Mamy 10 medali a do 8.08 zostało jeszcze trochę czasy.Trzymajmy za naszych kciuki a nie marudźmy ,że jest ch...Super dzień dla Pl.Życzę każdemu tyle emocji co można przeżyć z naszymi będąc w Japan Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Ola Mirosław we wspinaczce wykonała zakładany plan, czyli dostała się do finału. Zresztą w swojej dyscyplinie, czyli speedzie, była pierwsza i miała czas 6,97s, czy zaledwie o 0,01s gorzej niż rekord świata Mam nadzieję, że w finale go poprawi, bo medal niestety jest dla niej nieosiągalny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 To teraz nasi kopacze i siatkarze powinni potrenować rzut młotem i może coś im to pomoże. Choć nie wyobrażam sobie Krychy z młotem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Ola Mirosław we wspinaczce wykonała zakładany plan, czyli dostała się do finału. Zresztą w swojej dyscyplinie, czyli speedzie, była pierwsza i miała czas 6,97s, czy zaledwie o 0,01s gorzej niż rekord świata Mam nadzieję, że w finale go poprawi, bo medal niestety jest dla niej nieosiągalny.Przyznam, że zatkało mnie jak zobaczyłem w jakim tempie, rytmie i elegancji "biegła" po pionowej ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Nie jest pionowa, nachylenie wynosi 5 stopni, czyli jest nieznacznie przewieszona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Taka ciekawostka. Karsten Warholm swoim finałowym biegiem przez płotki zostałby tegorocznym mistrzem Polski w płaskim biegu na 400 m., a McLaughlin wicemistrzynią. Oboje wygraliby z czwórką mistrzów olimpijskich w sztafecie mieszanej. Nie umniejszam wyników Polaków. Wyniki rekordzistów są niesamowite. Chyba kroi się rekord świata Amerykanek w sztafecie 4X400, bo nie wierzę, że nie dołaczą do niej dwie fantastyczne płotkarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Nie jest pionowa, nachylenie wynosi 5 stopni, czyli jest nieznacznie przewieszona Tak wiem, ale to już zupełnie przerasta moją wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi