wobo Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Witam Mam problem - w zasadzie problemik, ale irytujący, Do dziś tapetą była fotka przedstawiająca startujące z wody kaczki. Ot taki klimatyczny obrazek do którego się przyzwyczaiłem.Gdy wieczorem wróciłem do domu i otworzyłem komputer - tamta znikła a jest jakieś ciemne wygwieżdżone niebo. Zwyczajnie mi się nie podoba.Jak wrócić do poprzedniej? Gdzieś chyba ten obrazek w systemie jest,, ale gdzie?Gdyby ktoś zechciał po kolei podać ścieżkę dostępu byłbym wdzieczny.Pozdrawiam Romek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Wieczór jest więc nocne niebo, może rano powrócą te kaczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 27 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 C:\Users\Twoja_nazwa_użytkownika\AppData\Local\Microsoft\Windows\Themes -> zajrzyj tutaj i poszukaj, możesz mieć kilka podfolderów.10 zapisuje w różnycg miejscach zaleznie od wersji. Włącz tylko pokazywanie ikrytych i systemowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Dzięki - zostają gwiazdki, bo nie mam czasu się z tym bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Kliknij prawym przyciskiem myszy na pulpicie, wybierz "Personalizuj", będzie tam kilka obrazków do wybrania, prawdopodobnie również kaczki- kliknij na nie dwa razy i gotowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 28 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Kliknij prawym przyciskiem myszy na pulpicie, wybierz "Personalizuj", będzie tam kilka obrazków do wybrania, prawdopodobnie również kaczki- kliknij na nie dwa razy i gotowe. Dzięki - są kaczki:) W95 miałem troszkę opanowany, ale kolejne to już coraz mniej i mniej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 30 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 eRKa, podchodź bardziej na luzie. Obsługa okienek jest łatwiejsza niż właściwe nawinięcie plecionki, nic nie można na stałe spieprzyć. Od win95 za dużo się nie zmieniło, doszło jedynie więcej śmieci, sterowników i zmiana wizualizacji. Poświęć jeden odcinek marnego serialu i opanujesz zmiany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 30 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 eRKa, podchodź bardziej na luzie. Obsługa okienek jest łatwiejsza niż właściwe nawinięcie plecionki, nic nie można na stałe spieprzyć. Od win95 za dużo się nie zmieniło, doszło jedynie więcej śmieci, sterowników i zmiana wizualizacji. Poświęć jeden odcinek marnego serialu i opanujesz zmiany. W95 przez swoje niedoskonałości(słynny niebieski ekran) wymuszał niejako, aby go poznać. Tutaj w zasadzie nic złego się nie dzieje. Działa, sam się aktualizuje, niby sam optymalizuje...co tam jeszcze sam - chyba defragmentacja dysku i pewnie jeszcze wiele innych. Nie mam powodu ani potrzeby w to ingerować. Nie pamiętam, aby ten się choć raz zawiesił. Seriali i telewizji nie oglądam. Może godzinę tygodniowo, może trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 (edytowane) Trafiłem tu przypadkowo i nie uwierzycie co się stało, zacząłem kombinować z tapetą i "zgubiłem" ją.Też miałem przez chwile czarne gwieździste niebo, i też mi się ono nie podobało.Podanych przez Was lokalizacji u mnie dziwnym trafem nie ma albo ich nie znalazłem, na szczęście poszperałem na dysku zewnętrznym i znalazłem zgubę, przy okazji wróciły wspomnienia z wakacji 2018 na Podlasiu pozdroMichał Edytowane 15 Sierpnia 2021 przez drChlubicz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi