AngusCK Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Witam Kolegów.Mam może dziwne, ale istotne dla mnie pytanie do kolegów, którzy "zaglądają do bebechów" kręciołków:Czy mechanizm (przekładnia) kołowrotka Shimano Ultegra 4000 FCXG różni się od Shimano 2500 FC ? Co ciekawe oba te modele mają identyczne przełożenie 6,2:1A może różnica między tymi kołowrotkami polega tylko na różnicy wielkości (pojemności szpuli) ?Pytanie moje dotyczy też kołowrotków Daiwa np. modelu Ballistic lub Lexa.Z góry dziękuje za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 28 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 W obecnych shimano 4000 zawsze koło przekładni było większe jak w rozmiarze 2500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi