Friko Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Remku, użycie w wiadomosci - czy to prywatnej czy to nowym wątku - uśmieszku spoza głownego katalogu powoduje wykrzaczenie sie wiadomości i jak mi sie wydaje automatyczne wylogowanie z forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 u mnie działa PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 u mnie niestety nie - wypada komunikat brak uprawnien i okienko logowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 U mnie tesh działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Października 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 a mi tylko jak loguje sie uzywajac ciasteczek - wyglada na to ze mam cos z obsluga javy, wiec nie zawracam wiecej glowy - sorki za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
Remku,
użycie w wiadomosci - czy to prywatnej czy to nowym wątku - uśmieszku spoza głownego katalogu powoduje wykrzaczenie sie wiadomości i jak mi sie wydaje automatyczne wylogowanie z forum.
Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi