Skocz do zawartości

Smarowanie kołowrotka

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejna chetna osoba zamknie liste ;>

Wlasnie kupilem 10 pojemniczkow http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Bezbarwny-sloik-PET-100-ml/354 19,50 + 12zl (przesylka pp) + 0,50 gr przelew = 32 zl dojdzie jeszcze koperta babelkowa ( nie wiem dokladnie ile to kosztuje) napisze jak kupie ;/ i oczywiscie cennik pp.

Edytowane przez blackabyss

Fakt na to trzeba zwracać w szczegolnosci uwage :P

Poczta nie takie fanty potrafi załatwić. Chociaż zdażają się wyjątki :D

Ostatnio jak odwiedził mnie dręczyciel z PP to o mało nie dostałem zawału. :huh:

Przyniosł paczke z wedką z pewnego sklepu , ktorego reklamować nie zamierzam :angry:  kijek był w zwykłym materiałowym pokrowcu i owinęty tylko czarną folią :o

O dziwo dotarł przez pół Polski bez uszczerbku ;)

Wracając do meritum  - czekamy na dalsze wieści  :D

Edytowane przez Karol Krause

No to mamy kompletna liste:

1. blackabyss
2. Kamil Z.
3. gregox
4.karolkrause
5. 5384
6. dkowal

7. spayol

8. dardzin

9. michaul25

10. Gobio Gobio

Dziekuje osoba zainteresowanym ;)

Bede informowal Was na biezaco jak sie maja sprawy.

W ramach ciekawosci napisze, ze dzis w rozmowie z gosciem, ktory przyjol zamowienie, zostalem zapytany cos w stylu " czy moge wiedziec po co Panu ten smar ;)?"  odp. ze do kolowrotkow  ;)) gosc sie troche usmial. Stwierdzil ze to ktoras tam osoba, ktora kupuje z przeznaczeniem do kolowrotkow, dodal rowniez, ze bede zadowolony  ;]

W ramach ciekawosci napisze, ze dzis w rozmowie z gosciem, ktory przyjol zamowienie, zostalem zapytany cos w stylu " czy moge wiedziec po co Panu ten smar ;)?"  odp. ze do kolowrotkow  ;)) gosc sie troche usmial. Stwierdzil ze to ktoras tam osoba, ktora kupuje z przeznaczeniem do kolowrotkow, dodal rowniez, ze bede zadowolony  ;]

Znaczy się sprawdzony w boju B)

Ja zdecydowałem się na drugą porcję 100ml bo naprawdę jest genialny B)

Czekam na info :D

Też byłem napalony na ten smar. Nie wytrzymałem i zamówiłem zanim jeszcze została otwarta kolejna lista. Jedzie do mnie 400g tego smarowidła. Tak więc chętnie się podziele.

Pytałem w aptece o twarde opakowania - dostałem takie do mieszania kremów, kosztują 1zł. Są z bardzo twardego plastiku, nie ma szans żeby zgniotły się podczas wysyłki. Mają tylko 50ml - więc w takich będę wysłał. Myślę, że w zupełności każdemu starczy takie 50g na wiele kołowrotków. 

Wziąłem za pobraniem i nie do końca pamiętam ile zapłaciłem. Wydaje mi się, że koszt będzie zbliżony do poprzednich list. Jak przyjdzie paczka to wszystko podliczę i startujemy z listą. Jednak do odsprzedania tutaj będę miał jakieś 200g bo resztę obiecałem już kolegom.

Edytowane przez matt_gda

No to mamy kompletna liste:

1. blackabyss

2. Kamil Z.

3. gregox

4.karolkrause

5. 5384

6. dkowal

7. spayol

8. dardzin

9. michaul25

10. Gobio Gobio

SMARMAX -9770-K MC-0954 jest juz u mnie, sloiczkow spodziewam sie jutro.

Calkowity koszt jednej porcji to: 27,2 (koszt smaru) + 3,2 (sloiczek z wysylka do mnie) + 0,8 (koperta babelkowa) + 5,10 (koszt wysylki poleconej poprzez pp)  razem daje 36,3 zl

Roznica w cenie z pierwszego zamowienia (10 osob )wynika z roznicy w wysylce sloiczkow - z tego co zauwazylem

Natomiast roznica z drugiego zamowienia ( 20 osob - 2 kg ) wynika rowniez z wysylki, tym razem na smarze ;/

Prosze osoby, ktore wpisaly sie na liste o wplate naleznosci 36zl i 30 gorszy ;) na podane konto na priv, oraz dane do wysylki.

Jak dojada jutro te sloiczki to wysylke zrobie w poniedzialek.

Edytowane przez blackabyss

Smarmax dotarł do mnie dziś. W przeciwieństwie do tego co piszą na stronie www smaru jest 400ml, a nie 400g :)  Zapłaciłem za te 400ml smaru 121zł(z wysyłką), tak więc kosztorys wygląda następująco:

121zł/8 = 15.1zł za porcyjkę 50ml 

90gr koperta bąbelkowa

1zł pojemniczek na krem

5zł przesyłka PP

---

Razem: 22zł za pojemniczek 50ml

Poporcjowałem dziś już smar i te 50ml to naprawdę sporo. Myślę, że starczy każdemu na wiele lat. Z początku chciałem zachować sobie 100ml tego smaru, ale teraz widzę, że w zupełności starczy mi 50ml. Z tego powodu odstąpię jeszcze jedną porcję koledzę Wesol, który był następny w kolejce, a spóźnił się już 3 razy na kolejne listy. Tak więc @wesol jeśli jesteś chętny dopisuję Cię do listy:

1.RobbyG

2,jabar

3.woblerus

4.skalek-77

5.wesol

Formalności na priv.