michau25 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Również się dołączę: 1. blackabyss2. Kamil Z.3. gregox4.karolkrause5. 53846. dkowal7. spayol8. dardzin9. michau25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Kolejna chetna osoba zamknie liste ;>Wlasnie kupilem 10 pojemniczkow http://www.zrobsobiekrem.pl/pl/p/Bezbarwny-sloik-PET-100-ml/354 19,50 + 12zl (przesylka pp) + 0,50 gr przelew = 32 zl dojdzie jeszcze koperta babelkowa ( nie wiem dokladnie ile to kosztuje) napisze jak kupie ;/ i oczywiscie cennik pp. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez blackabyss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Pojemniczki na mocz , w aptece taniej wyjdą. Zakrętka jest też.Przechowuję tak farbkę proszkową.Nie śmierdzi Edytowane 22 Stycznia 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wiem Waldku mi by bylo nawet tak na reke, nie zaplacilibysmy za przesylke, a pojemnik kosztuje jak pamietam 1 zl.. no ale moze KamilZ. ma racje w koncu te pojemniczki lepiej wygladaja jak te na mocz ;p poza tym tak sobie pomyslalem, ze mi bedzi latwiej dozowac porcje ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau25 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 słoiczek fajny a i nie zostane zgnieciony przez PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Fakt na to trzeba zwracać w szczegolnosci uwage Poczta nie takie fanty potrafi załatwić. Chociaż zdażają się wyjątki Ostatnio jak odwiedził mnie dręczyciel z PP to o mało nie dostałem zawału. Przyniosł paczke z wedką z pewnego sklepu , ktorego reklamować nie zamierzam kijek był w zwykłym materiałowym pokrowcu i owinęty tylko czarną folią O dziwo dotarł przez pół Polski bez uszczerbku Wracając do meritum - czekamy na dalsze wieści Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Panowie ja takie rzeczy wysyłam w pojemnikach po kremie np.Nivea jeszcze mi się nie zdarzyło żeby całe nie doszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 9. michau2510. Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 No to mamy kompletna liste:1. blackabyss2. Kamil Z.3. gregox4.karolkrause5. 53846. dkowal7. spayol8. dardzin9. michaul2510. Gobio GobioDziekuje osoba zainteresowanym Bede informowal Was na biezaco jak sie maja sprawy.W ramach ciekawosci napisze, ze dzis w rozmowie z gosciem, ktory przyjol zamowienie, zostalem zapytany cos w stylu " czy moge wiedziec po co Panu ten smar ?" odp. ze do kolowrotkow ) gosc sie troche usmial. Stwierdzil ze to ktoras tam osoba, ktora kupuje z przeznaczeniem do kolowrotkow, dodal rowniez, ze bede zadowolony ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 W ramach ciekawosci napisze, ze dzis w rozmowie z gosciem, ktory przyjol zamowienie, zostalem zapytany cos w stylu " czy moge wiedziec po co Panu ten smar ?" odp. ze do kolowrotkow ) gosc sie troche usmial. Stwierdzil ze to ktoras tam osoba, ktora kupuje z przeznaczeniem do kolowrotkow, dodal rowniez, ze bede zadowolony ;] Znaczy się sprawdzony w boju Ja zdecydowałem się na drugą porcję 100ml bo naprawdę jest genialny Czekam na info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 kurde znowu sie spóżniłem jakby ktoś chciał odstąpić troszke to z chęcią przygarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt_gda Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Też byłem napalony na ten smar. Nie wytrzymałem i zamówiłem zanim jeszcze została otwarta kolejna lista. Jedzie do mnie 400g tego smarowidła. Tak więc chętnie się podziele. Pytałem w aptece o twarde opakowania - dostałem takie do mieszania kremów, kosztują 1zł. Są z bardzo twardego plastiku, nie ma szans żeby zgniotły się podczas wysyłki. Mają tylko 50ml - więc w takich będę wysłał. Myślę, że w zupełności każdemu starczy takie 50g na wiele kołowrotków. Wziąłem za pobraniem i nie do końca pamiętam ile zapłaciłem. Wydaje mi się, że koszt będzie zbliżony do poprzednich list. Jak przyjdzie paczka to wszystko podliczę i startujemy z listą. Jednak do odsprzedania tutaj będę miał jakieś 200g bo resztę obiecałem już kolegom. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez matt_gda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobbyG Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 <...>Tak więc chętnie się podziele.<...>OK. Jeżeli będziesz wiedział więcej to daj znać. Tymczasem jestem (pierwszy ?) na liście. PozdroRobert 1. RobbyG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabr Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Też się piszę.To drugi na liście jak starczy. 1. RobbyG2. jabr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jesli sie nie spoznilem,to ustawiam sie w kolejce. 1.RobbyG2,jabar3.woblerus-poszedl priv z pytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak się jeszcze załapię to i ja poproszę 50g smarowidła. 1.RobbyG2,jabar3.woblerus4.skalek-77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 za póżno wracam z pracy i nie moge się wyrobić lipaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt_gda Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Widzę, że lista sama się zrobiła. Jak przyjdzie smar podliczę wszytko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Jakby coś zbywało to ja też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Panie Przemku @MCPolska, trzeba jakiś rabat zastosować na 400ml bo to się nie ma zamiaru skończyć od pierwszego mojego zamówienia w listopadzie 2012 jest coraz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 (edytowane) No to mamy kompletna liste:1. blackabyss2. Kamil Z.3. gregox4.karolkrause5. 53846. dkowal7. spayol8. dardzin9. michaul2510. Gobio GobioSMARMAX -9770-K MC-0954 jest juz u mnie, sloiczkow spodziewam sie jutro.Calkowity koszt jednej porcji to: 27,2 (koszt smaru) + 3,2 (sloiczek z wysylka do mnie) + 0,8 (koperta babelkowa) + 5,10 (koszt wysylki poleconej poprzez pp) razem daje 36,3 zlRoznica w cenie z pierwszego zamowienia (10 osob )wynika z roznicy w wysylce sloiczkow - z tego co zauwazylemNatomiast roznica z drugiego zamowienia ( 20 osob - 2 kg ) wynika rowniez z wysylki, tym razem na smarze ;/ Prosze osoby, ktore wpisaly sie na liste o wplate naleznosci 36zl i 30 gorszy na podane konto na priv, oraz dane do wysylki.Jak dojada jutro te sloiczki to wysylke zrobie w poniedzialek. Edytowane 24 Stycznia 2013 przez blackabyss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka122 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Jeżeli ktoś zdecyduje się przeprowadzić akcję ze smarowidłem ja się piszę z miłą chęcią na 2 porcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccoo1 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 To i ja chętnie przygarnę 1 porcyjkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt_gda Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Smarmax dotarł do mnie dziś. W przeciwieństwie do tego co piszą na stronie www smaru jest 400ml, a nie 400g Zapłaciłem za te 400ml smaru 121zł(z wysyłką), tak więc kosztorys wygląda następująco: 121zł/8 = 15.1zł za porcyjkę 50ml 90gr koperta bąbelkowa1zł pojemniczek na krem5zł przesyłka PP---Razem: 22zł za pojemniczek 50ml Poporcjowałem dziś już smar i te 50ml to naprawdę sporo. Myślę, że starczy każdemu na wiele lat. Z początku chciałem zachować sobie 100ml tego smaru, ale teraz widzę, że w zupełności starczy mi 50ml. Z tego powodu odstąpię jeszcze jedną porcję koledzę Wesol, który był następny w kolejce, a spóźnił się już 3 razy na kolejne listy. Tak więc @wesol jeśli jesteś chętny dopisuję Cię do listy: 1.RobbyG2,jabar3.woblerus4.skalek-775.wesolFormalności na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 oki biere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi