Skocz do zawartości

Smarowanie kołowrotka

Rekomendowane odpowiedzi

1.slawek.sobolewski

2.5384

3.woblerwz

4.robert.bednarczyk

5.shad

6.jbk

7.hasior

8.jozi

9. mifek

Fajnie, reasumując 10-ta osoba kończy listę. Podsumujmy koszty.

Smar zamówiony, z dostawą do mnie 272zł brutto.

https://docs.google....ZnpCOUE2dkFaVlU

Opakowanie na smar: znalazłem coś takiego:

http://www.zrobsobie...-PET-100-ml/354

10 opakowań z dostawą do mnie 28zł.

Wysyłka: koperta bąbelkowa formatu A5 na poczcie 0,80zł. Wysyłka zgodnie z cennikiem Poczty.

Usługi krajowe Przesyłka listowa polecona priorytetowa - gabaryt A Masa: ponad 100g do 350g Opłata zasadnicza 2.90 zł Traktowanie przesyłki listowej jako poleconej 2.20 zł Suma 5.10 zł

Koszt całkowity operacji: 351,80zł brutto. / 10 = 35,18zł/os.

Jak już będę miał całość u siebie skontaktuję się na priv celem wymiany informacji :)

Pozdrawiam

Sławek

Smar przyszedł. Zbadałem organoleptycznie konsystencję i lepkość na palcach, tworzy taką dziwną śliską powłokę, dobrze reaguje ze skórą (nie wykluczone że będzie dobry jako krem pielęgnacyjny do rąk:D ) Przesmarowałem na szybko jeden kręciołek i widocznie zmniejszyły się opory, mechanizm znacznie się wyciszył, po południu wsadzę na godzinę do zamrażarki i zobaczę co będzie ale z tego co widzę jest to najlepszy smar jaki do tej pory miałem. Czekam na opakowania i zabieram się do porcjowania, myślę, że na początku przyszłego tygodnia wysyłki.

@Shad, bez problemowo będziemy mogli się umówić na odbiór osobisty.

imageismf.jpg

imagembm.jpg

Pozdrawiam

Sławek

Witam, wysłałem zapytanie ze strony podanej przez Pana Sławka - jeśli ten smar SMARMAX 9770-K smar di-mocznikowy będzie dostępny to możemy zrobić taką akcję. Właściwie to wszystko jest juz podane na talerzu przez Pana Sławka tylko należy dokładnie zrobić tak jak on, no i co ważne musi znaleźc sie 10-ciu chętnych. Mogę sie tego podjąć - pozdrawiam serdecznie, Rafał.

Ps. PAnie Sławku jak efekty całej tej akcji??

Edytowane przez stubek