mifek Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 1.slawek.sobolewski2.53843.woblerwz4.robert.bednarczyk5.shad6.jbk7.hasior8.jozi9. mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 1.slawek.sobolewski2.53843.woblerwz4.robert.bednarczyk5.shad6.jbk7.hasior8.jozi9. mifek Fajnie, reasumując 10-ta osoba kończy listę. Podsumujmy koszty.Smar zamówiony, z dostawą do mnie 272zł brutto. https://docs.google....ZnpCOUE2dkFaVlU Opakowanie na smar: znalazłem coś takiego:http://www.zrobsobie...-PET-100-ml/354 10 opakowań z dostawą do mnie 28zł. Wysyłka: koperta bąbelkowa formatu A5 na poczcie 0,80zł. Wysyłka zgodnie z cennikiem Poczty. Usługi krajowe Przesyłka listowa polecona priorytetowa - gabaryt A Masa: ponad 100g do 350g Opłata zasadnicza 2.90 zł Traktowanie przesyłki listowej jako poleconej 2.20 zł Suma 5.10 zł Koszt całkowity operacji: 351,80zł brutto. / 10 = 35,18zł/os. Jak już będę miał całość u siebie skontaktuję się na priv celem wymiany informacji PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo124 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 To jeszcze ja poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 No to mamy komplet. 1.slawek.sobolewski2.53843.woblerwz4.robert.bednarczyk5.shad6.jbk7.hasior8.jozi9. mifek10. pablo124 Jak już wszystko będzie gotowe będę się odzywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 No proszę jak sprawnie Sławek wszystko zorganizował . Świetnie - czekam na wiadomość. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Spoko Bedzie co robić w zimowe wieczory czekam na info. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shad Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Slawek.Sobolewski jak można to odbiorę osobiście, chyba że to za dużo zachodu to wysyłaj jak już będzie towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Witam , ja tez chcialbym zapisac sie na liste !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Aj nie doczytalem watku do konca i zabraklo juz dla mnie , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Aj nie doczytalem watku do konca i zabraklo juz dla mnie , pozdrawiamNie poddawaj się, może Sławek otworzy listę nr 2 albo da namiary na dostawcę tego super mazidła i sam ją stworzysz. RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Namiar na dostawcę smaru: http://www.smaryspecjalne.pl/pl/kontakt.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Smar przyszedł. Zbadałem organoleptycznie konsystencję i lepkość na palcach, tworzy taką dziwną śliską powłokę, dobrze reaguje ze skórą (nie wykluczone że będzie dobry jako krem pielęgnacyjny do rąk:D ) Przesmarowałem na szybko jeden kręciołek i widocznie zmniejszyły się opory, mechanizm znacznie się wyciszył, po południu wsadzę na godzinę do zamrażarki i zobaczę co będzie ale z tego co widzę jest to najlepszy smar jaki do tej pory miałem. Czekam na opakowania i zabieram się do porcjowania, myślę, że na początku przyszłego tygodnia wysyłki.@Shad, bez problemowo będziemy mogli się umówić na odbiór osobisty. PozdrawiamSławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bass-74 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Wiem że lista zamknięta ale może się ze 100 g znajdzie dla mnie :-) albo na następną listę się wpiszę o ile będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Na razie nic chyba nie mogę obiecać, smaru ma być dla 10 os po 100gr, chyba że zapakowali nieco więcej niż kg. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 100 gram smaru dla przeciętnego uzytkownika 5-6 młynków wystarczy na 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Jeśli zbierze się kolejne 10 osób to piszę się na porcje.Artur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja jestem następny w kolejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Również jestem chętny na jedną porcję w ewentualnym następnym zamówieniuDamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StCroix Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 to i ja się dopiszę. irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 To i ja się dołącze do zamówienia.Jedną działkę (100g) poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobbyG Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Również, aczkolwiek nie jestem pewien, czy zużyję (kiedykolwiek ?!) obecne zapasy .PozdroRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 witam , i ja jestem chetny . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) Witam, wysłałem zapytanie ze strony podanej przez Pana Sławka - jeśli ten smar SMARMAX 9770-K smar di-mocznikowy będzie dostępny to możemy zrobić taką akcję. Właściwie to wszystko jest juz podane na talerzu przez Pana Sławka tylko należy dokładnie zrobić tak jak on, no i co ważne musi znaleźc sie 10-ciu chętnych. Mogę sie tego podjąć - pozdrawiam serdecznie, Rafał. Ps. PAnie Sławku jak efekty całej tej akcji?? Edytowane 24 Listopada 2012 przez stubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek-1975 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Witam.Ja również pisze się na smarowidełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 To tworzymy nową listę. Temat organizuje kolega Stubek. Zgłosił się na ochotnika.Proszę się dopisywać. 1. Godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi