Zander Hunter Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Kaska poszła,pzdrZH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Witam, koledzy na ten moment mam wszystkie adresy, na koncie zaksięgowane również pozostałe wpłaty - za co serdecznie wszystkim dziękuje. Pozostałe 4 listy ze smarem wyśle Wam jutro moja małżonka. Wczoraj nie mogłem się z Wami skontaktować ponieważ niestety nie działał portal, myślę, że nie tylko u mnie.Jutro z racji tego, że jadę na rybcie dokładniej na trotki na zatokę wrócę wieczorem, być może późnym. Ale zaraz po powrocie postaram się uzupełnić informacje o numerze nadania wysyłki.Mam nadzieje, że poczta szybko się uwinie i wszyscy szybciutko dostaniecie swój smar, który będzie służył tak jak tego oczekujemy.Pozdrawiam serdecznie, Rafał S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeK Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ze swojej strony, również chciałbym serdecznie podziękować koledze Rafałowi za inicjatywę, trud i zaangażowanie. Ps.Na szybkie uwinięcie się poczty to bym raczej nie liczył, aby zdążyli przed 01.01.2013 .Pozdrawiam, Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Mam rozumieć ,że smar już kolega pomalutu rozsyła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszch Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Smar właśnie do mnie dotarł. KOlega sie postarał ekstra pojemniczki , smar na oko też pierwsza liga , mam nadzieje że kołowroteczki będą śmigały jak nowe .Dzięki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Właśnie listonosz dostarczył przesyłkę. WIELKIE podziękowania za szybkie, sprawne i bezproblemowe załatwienie sprawy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 kurde może i do mnie dzisiaj dojdzie, akurat mam czas to bym coś dłubną przy jakims kręciole :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Koledzy jak "cos" bedzie juz po smarowaniu, to prosimy o recenzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 wszyscy maja smar MAM I JA :-) heheh dziekuje bardzo za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 niedźwiedzie sadło doszło i do mnie - dzięki @stubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 ja juz po pierwszym smarowaniu, na 1 rzut poszedl stradic 1000 gtm... no coż stella się nie stał po smarowaniu ale jest o wiele lepij na sucho oczywiscie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stubek Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Mam rozumieć ,że smar już kolega pomalutu rozsyła ???? Czesc, na liście głównej na której wasze nicki zmieniły kolor już teraz na zielony, zapisałem kiedy listy wysyłałem o której godzinie i dopisałem równiez numer nadania owych listów Dziś żonka moja wysłała ostatnie 4 listy, więc wszystkie już są w drodze lub dotarły na miejsce przeznaczenia. Jutro wpisze numery nadania oraz o której zostały wysłane. Mam nadzieje, że poczta się spisze i wszyscy otrzymają przesyłki jeszcze w tym tygodniu. Pozdrawiam serdecznie Edytowane 12 Grudnia 2012 przez stubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Ładne wejście na forum. Do mnie dotarł. I na pierwszy ogień idzie stary podlodowy kręcioł kongera. Wszędzie tylko ten smar oprócz łożysk gdzie pójdzie rozcieńczony Mobilith. Własnie smaruję i się zastanawiam jak się rozrzedzi z oliwką syntetyczną Mobila. Zdam relcję. Dziękuję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ładne wejście na forum. Do mnie dotarł. I na pierwszy ogień idzie stary podlodowy kręcioł kongera. Wszędzie tylko ten smar oprócz łożysk gdzie pójdzie rozcieńczony Mobilith. Własnie smaruję i się zastanawiam jak się rozrzedzi z oliwką syntetyczną Mobila. Zdam relcję. Dziękuję !!! pytanie 1 jak rozcięczasz smar oliwą pytanie 2 jak smarujesz łożyska ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 (edytowane) 1. troche smaru na wierzch pokrywki np od dezodorantu (musi być płaska) , i kropla lub więcej oliwki . Wykałaczka w dłoń i mieszamy.2. Zamkniętych łożysk nie smaruję i nie myję. Czyszczę tylko z zewnątrz. Ewentualnie na rozruch mała kropla oliwki Quantum. Natomiast otwarte i półotwarte czyszczę dokładnie pędzelkiem w ekstrakcyjnej , suszę i nakładma mieszaninę Mobilitha z oliwką Mobila. Po ich założeniu zasmarowuję jeszcze Mobilithem. Dobrze jest używać strzykawek 5 ml wypełnionych smarami. Na strzykawkę zakładamy igłę z mozliwie dużą średnicą. Igłę lekko zaginamy dla wygody i obcinamy.Smarem napełniamy od góry.Mam 3 takie strzykawki - z Mobilithem, tym nowym i oliwką Mobila. Zarąbiście wygodnie się nakłada w pewnych miejscach. Ten nowy smar średnio sie miesza z oliwką syntetyczną. Powstaja małe grudki na początku. Przy dłuższym mieszaniu już jest lepiej.Dziwną ma konsystencję w stosunku do znanych mi Quantum Hot sauce/Mobilith/Shimano drag grease. Jest taki galaretowaty i słabo czepia sie metalu i plastiku. Co nie znaczy , że jest zły. Edytowane 13 Grudnia 2012 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Do mnie też już smarowidło dotarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku121 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Do mnie też doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau25 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Testował już ktoś na świeżym powietrzu przesmarowywany kołowrotek ? Mrozik trzyma a ciekaw jestem jak się sprawuje to mazidło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) Cóż można powiedzieć, smar działa i jest bardzo dobry, nie gęstnieje w ujemnych temperaturach, zachowuje swoje właściwości. Zrobiłem filmik, po 4h łowienia w temperaturze -6 st. http://www.youtube.com/watch?v=qMjfj7Rzee0 Edytowane 15 Grudnia 2012 przez Sławek.Sobolewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Nie, nic nie kombinowałem, chemicy w labach się namęczyli żeby zrobić dobry smar to nie będę mądrzejszy od radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StCroix Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 i do mnie dotarło. co prawda kilka dni temu, ale dopiero dziś mogłem odebrać.dziękuję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektor7901 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dzięki za smar pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi