matt_gda Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Nie ma ochoty ktoś z Was odsprzedać strzykaweczki tego smarowidła? Tak z 20g A może ktoś znów zamówienie oragnizuje? Edytowane 8 Stycznia 2013 przez matt_gda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 jakby ktoś organizował kolejny zakup to ja się pisze na porcyjkę 100g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 jakby ktoś organizował kolejny zakup to ja się pisze na porcyjkę 100g Na stronie 6 wątku kolega @kristow napisał że zamówił 2kilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matt_gda Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 @kristow zakupiłeś może to smarowidło, jesteś w stanie się podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszN Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jakby byla wolna porcyjka, chętnie przygarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Też bym przygarną co nieco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobbyG Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Też bym przygarną co nieco.Chłopaki, za dobry. Swoje niske profile przesmarowałem i śmigają na mrozie jak ta lala.Organizujcie następną transzę, a wtedy sam się zapiszę do kolejki :-). PozdroRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michau25 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jak coś to i ja chętny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayol Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Jak będzie kolejna lita to i ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 To teraz jeden z chętnych niech sie zabierze za organizację smaru. Opisane co i jak krok po kroku. Chwała i dozgonny szacun zapewnione. Tak jak to zapewnił sobie kolega @Stubek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał34 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Wiem, że jest firma w Poznaniu która handluje smarami firmy Kyodo Yushi podjadę i zapytam jaka cena i minimalna ilość smaru jaką można kupić. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez michał34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Hej Ja też bym jeszcze jedną dawkę poprosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCPOLSKA.PL Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 SMARMAX® 9770-K jest wielozadaniowym innowacyjnym smarem najnowszej technologii produkowanym w specjalnym procesie i komputerowo kontrolowanej atmosferze czystego powietrza (DFE: Dust Free Environment). Prawdopodobnie najbardziej "cichy" smar do kołowrotków. Sprawdza się w bardzo niskich temperaturach. Ma dodatki przeciw wymywaniu wodą. Gorąco polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Gdzie można kupić mniejszą niż18kg puszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał34 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Będę miał kilka porcji tego samru na sprzedaż. Jeśli są chętni proszę pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCPOLSKA.PL Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Najmniejsze opakowanie smaru SMARMAX® 9770-K to kartusz 400 ml. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie zalapalem sie do pierwszej 30 i dlatego wczoraj zlozylem zamowienie na 1kg tego smaru.Dzis jeden pan oddzownil i powiedzial, ze cena netto za 1 kg to koszt 200zl.Prawdopodobnie bede mial sroda/czwartek.Mi nie potrzeba 1kg dlatego pozwalam sobie otworzyc liste osob chetnych na ten smar.Najchetniej kupilbym pojemniki na mocz w ktore powinno wejsc 100gr. specyfiku i w takiej formie bym mogl to odsprzedac.Maksymalna liczba chetnych to 9 osob po 100gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Nie zalapalem sie do pierwszej 30 i dlatego wczoraj zlozylem zamowienie na 1kg tego smaru.Dzis jeden pan oddzownil i powiedzial, ze cena netto za 1 kg to koszt 200zl.Prawdopodobnie bede mial sroda/czwartek.Mi nie potrzeba 1kg dlatego pozwalam sobie otworzyc liste osob chetnych na ten smar.Najchetniej kupilbym pojemniki na mocz w ktore powinno wejsc 100gr. specyfiku i w takiej formie bym mogl to odsprzedac.Maksymalna liczba chetnych to 9 osob po 100gr.Czyli jedziem z tym koksem.... 1. blackabyss2. Kamil Z. P.S. Co do pojemniczków, to groszowe pewnie różnice, a jak mają przyjść pokiereszowane(pozdrowienia dla sortujących paczki ) to chyba nie ma co oszczędzać PozdrawiamKamil Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregox Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Czyli jedziem z tym koksem.... 1. blackabyss2. Kamil Z.3. gregox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Czyli jedziem z tym koksem.... 1. blackabyss2. Kamil Z.3. gregox4.karolkrause Edytowane 22 Stycznia 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nie podalem ceny za 100 gr. bo dopiero teraz znam dokladna Za 1 kg z vatem i przesylka mam szykowac 272 zl. tj. 100 gr. w cenie 27,2zl + pudelko i koszty wysylki zgodne z pp.Jak bede mial juz ten smar podam na priv nr. konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 T o ja poproszę 1. blackabyss2. Kamil Z.3. gregox4.karolkrause5. 5384 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkowal Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Również się dołączę: 1. blackabyss2. Kamil Z.3. gregox4.karolkrause5. 53846. dkowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spayol Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Również się dołączę: 1. blackabyss2. Kamil Z.3. gregox4.karolkrause5. 53846. dkowal7. spayol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardzin Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Również się dołączę: 1. blackabyss2. Kamil Z.3. gregox4.karolkrause5. 53846. dkowal7. spayol8. dardzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi