Skocz do zawartości
  • 0

Gumy Larusa

womaly23

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Kiedyś te gumki dostałem na targach we Wrocławiu jako gratis do wędki. muszę przyznać rewelacja . Dostałem wizytówkę,szukałem kontaktu z tą firmą a raczej z tym dystrybutorem,bo naprawdę miał ciekawy sprzęt jak na tamten czas ale niestety słuxh po nim zaginął.

• 0

Wólka Kosowska panowie, ale który box to juz wam dokładnie nie powiem Embarassed . Tam jest cały sprzęt Larusa, tylko nie wiem czy te gumy jeszcze dostaniesz, bo nie idzie ich juz zbytnio dostac...

Sprawdze jeszcze koło piątku, bo pierwszy kolor, jeszcze niedawno pare sztuk było w sklepie w Grójcu. Jak znajde, dam znac B)

• 0

i cisza panowie nikt ich nie jest w stanie namierzyć???????????????????????

Dwa tygodnie temu byłem na Litwie i pamiętając Twoje pytanie rozglądałem się w lokalnym sklepie wędkarskim.Sklep niewielki ale solidnie zaopatrzony,zapytałem sprzedawcę o gumy Larusa.Odpowiedział że teraz nie ma ale z tego co wie to Larus nie robi tych gum tylko prawdopodobnie Manns.Ot tyle :( .

Pozdrawiam Tomi B).

• 0

i cisza panowie nikt ich nie jest w stanie namierzyć???????????????????????

Dwa tygodnie temu byłem na Litwie i pamiętając Twoje pytanie rozglądałem się w lokalnym sklepie wędkarskim.Sklep niewielki ale solidnie zaopatrzony,zapytałem sprzedawcę o gumy Larusa.Odpowiedział że teraz nie ma ale z tego co wie to Larus nie robi tych gum tylko prawdopodobnie Manns.Ot tyle :( .

Pozdrawiam Tomi B).

Kolejne urban legend. Gumy sa robione w Chinach, na srodkowym wschodzi. Mam w domu kilka probek od nich. Fabryka min. produkuje dla Trapera - wiec proponuje tam poszukac. Larus ostatnia partie przywiozl bardzo twardych gum, nie wiem jakim cudem, ale sa bez porownania do tego co bylo jeszcze 2 lata w stecz. Mozna tym niemal gwozdzie wbijac :lol: