womaly23 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam , poszukuje takich gumek Larusa 8-10 cm kopytka bardzo miękkie, trzymając je w dłoni można odnieść wrażenie, że zaraz się rozpłyną lub rozpadną. Może ktoś pomoże i wskaże miejsce ich pobytu he ;p Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drzejko Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Na moje oko to predator manns'a. Pozdrawiam,drzejko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Nie ma mnie w Warszawie i nie mogę sprawdzić, ale te gumy miała w sprzedaży p.Irina z hali na Marywilskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 to napewno są larusy mann's nigdy takich gum nie miał.... A jak do tej pani znalesc jakis kontakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 to napewno są larusy mann's nigdy takich gum nie miał.... A jak do tej pani znalesc jakis kontakt?poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stoner Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Kiedyś te gumki dostałem na targach we Wrocławiu jako gratis do wędki. muszę przyznać rewelacja . Dostałem wizytówkę,szukałem kontaktu z tą firmą a raczej z tym dystrybutorem,bo naprawdę miał ciekawy sprzęt jak na tamten czas ale niestety słuxh po nim zaginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek_W Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Mans robił podobne, to prawda, ale było na nich logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrzsiekM Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Wólka Kosowska panowie, ale który box to juz wam dokładnie nie powiem . Tam jest cały sprzęt Larusa, tylko nie wiem czy te gumy jeszcze dostaniesz, bo nie idzie ich juz zbytnio dostac...Sprawdze jeszcze koło piątku, bo pierwszy kolor, jeszcze niedawno pare sztuk było w sklepie w Grójcu. Jak znajde, dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 super, że temat ruszył u Rafała w Grójcu w tym sklepie przy szpitalu zapewne- fajny gość... No ok ale szukajmy dalej może u kogoś zalegają będę bardzo wdzięczny... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No i niestety pani IRINA nie ma tych gumek(kontaktowała się ze wschodem tam tez ich juz nie ma), wiec pozostają tylko zapasy, które zalegają gdzies u nas w sklepach itp na półkach. Panowie szukajmy dalej .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 i cisza panowie nikt ich nie jest w stanie namierzyć??????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogut1982 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jakiś rok temu widziałem Larusy w sklepie Zoo Karina na Gdańskiej Matarni.Do kupienia były tylko na paczki i ceny miały zaporowe więc pewnie sobie leżą do dziś.Pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 dzwoniłem i nie mają albo gość tak zorientowany słabo .. A może kolega by był łaskawy i sprawedził przy okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tete Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Może coś takiego (nie wiem czy link mogę wkleić) http://www.fishclub.pl/gumy-c-744_749.html?filter_id=61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 niestety to zupełnie nie jest to ;p ale szukajmy dalej ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 B4rtolek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 http://allegro.pl/listing.php/search?string=larus&catego ry=121729 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 nie nie nie;p to też nie te. Te są sztywne jak patyk drewniany he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi101 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 i cisza panowie nikt ich nie jest w stanie namierzyć??????????????????????? Dwa tygodnie temu byłem na Litwie i pamiętając Twoje pytanie rozglądałem się w lokalnym sklepie wędkarskim.Sklep niewielki ale solidnie zaopatrzony,zapytałem sprzedawcę o gumy Larusa.Odpowiedział że teraz nie ma ale z tego co wie to Larus nie robi tych gum tylko prawdopodobnie Manns.Ot tyle . Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 kurcze jest źle zatem, ja je namierzyłem na litwie ale nie chcą mi sprzedać - tłumaczą, że na własny rynek sobie zostawiają... Ale dzieki za pamięć, gdybys kiedys tam jeszcze był to pamiętaj może się trafia z jakiś zapasów kupie wszystkie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 B4rtolek Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Będę niedługo na Łotwie. Mogę się rozejrzeć. -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 jakbyś coś znalazł z tych modeli kupuj śmiało każdą ilość , napewno je zabiorę od Ciebie - ważne tylko żeby był miękkie jak galaretka i dl. 8-11 cm kopyta .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 i cisza panowie nikt ich nie jest w stanie namierzyć??????????????????????? Dwa tygodnie temu byłem na Litwie i pamiętając Twoje pytanie rozglądałem się w lokalnym sklepie wędkarskim.Sklep niewielki ale solidnie zaopatrzony,zapytałem sprzedawcę o gumy Larusa.Odpowiedział że teraz nie ma ale z tego co wie to Larus nie robi tych gum tylko prawdopodobnie Manns.Ot tyle . Pozdrawiam Tomi . Kolejne urban legend. Gumy sa robione w Chinach, na srodkowym wschodzi. Mam w domu kilka probek od nich. Fabryka min. produkuje dla Trapera - wiec proponuje tam poszukac. Larus ostatnia partie przywiozl bardzo twardych gum, nie wiem jakim cudem, ale sa bez porownania do tego co bylo jeszcze 2 lata w stecz. Mozna tym niemal gwozdzie wbijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kogut Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 A wystarczy wrzucić do wrzątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Larus robi dwie wersje gum, jedne na potrzeby słodkiej, oraz identyczne w kształcie, słonej wody. Wersja saltwater to właśnie ta do wbijania gwoździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 obecne gumy larusa nie reagują na wrzątek hehehe . To muszą być tamte gumki i żadne inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 widze że nikt nie jest w stanie pomóc.... niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
womaly23
Witam , poszukuje takich gumek Larusa 8-10 cm kopytka bardzo miękkie, trzymając je w dłoni można odnieść wrażenie, że zaraz się rozpłyną lub rozpadną. Może ktoś pomoże i wskaże miejsce ich pobytu he ;p Pozdrawiam
.
Top użytkownicy dla tego pytania
24
5
2
2
Popularne dni
31 Lip
9
24 Sie
8
15 Lis
5
26 Sie
4
Top użytkownicy dla tego pytania
womaly23 24 odpowiedzi
saalar 5 odpowiedzi
milupa 2 odpowiedzi
kogut1982 2 odpowiedzi
Popularne dni
31 Lip 2012
9 odpowiedzi
24 Sie 2012
8 odpowiedzi
15 Lis 2012
5 odpowiedzi
26 Sie 2012
4 odpowiedzi
Popularne posty
saalar
Bo ja wiem czy biorą?? ktos robi aferę, że niby niedostępne i ze takie zaj..e a ja twierdze że to gówienko straszne. Po jednym szczupaku można wywalić.
Opublikowane grafiki
51 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi