womaly23 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam , poszukuje takich gumek Larusa 8-10 cm kopytka bardzo miękkie, trzymając je w dłoni można odnieść wrażenie, że zaraz się rozpłyną lub rozpadną. Może ktoś pomoże i wskaże miejsce ich pobytu he ;p Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 womaly23 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) Jest spory wybór ale nie tych , których ja szukam. Te na allegro to zupełnie inne gumy niż te na fotkach. No chyba że masz coś innego - moze jakis link? Pozdrawiam Edytowane 8 Lutego 2013 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
womaly23
Witam , poszukuje takich gumek Larusa 8-10 cm kopytka bardzo miękkie, trzymając je w dłoni można odnieść wrażenie, że zaraz się rozpłyną lub rozpadną. Może ktoś pomoże i wskaże miejsce ich pobytu he ;p Pozdrawiam
.
Top użytkownicy dla tego pytania
24
5
2
2
Popularne dni
31 Lip
9
24 Sie
8
15 Lis
5
26 Sie
4
Top użytkownicy dla tego pytania
womaly23 24 odpowiedzi
saalar 5 odpowiedzi
milupa 2 odpowiedzi
kogut1982 2 odpowiedzi
Popularne dni
31 Lip 2012
9 odpowiedzi
24 Sie 2012
8 odpowiedzi
15 Lis 2012
5 odpowiedzi
26 Sie 2012
4 odpowiedzi
Popularne posty
saalar
Bo ja wiem czy biorą?? ktos robi aferę, że niby niedostępne i ze takie zaj..e a ja twierdze że to gówienko straszne. Po jednym szczupaku można wywalić.
Opublikowane grafiki
51 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi