tzienkiewicz Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zamierzam łowić mahi mahi ( koryfena) na muchę na Morzu Śródziemnym. W okolicach Lumbardy. W zasadzie wiem gdzie i jak. Sprzęt też mam. Mam kłopot z dobraniem much. Łowiłem mahi mahi ale z łodzi. Z brzegu nie. Może ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Obstawiałbym jakieś baitfishe z syntetyku i surf candy https://flylordsmag.com/mahi-mahi-on-the-beaches-of-croatia-tips-to-catch-them/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Makrelo- i sardynkopodobne poppery oraz streamery na hakach 3/0 do 5/0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Dziękuję. Artykuł czytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 22 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Byłem ale nie wędkowałem. Nurkując widziałem 3 niewielkie karanksy, jeden atak dużej ryby i ani jednej koryfeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2021 Szkoda. bo liczyłem, że podzielisz się z nami doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi