smk111 Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Witam, Na wstępie powiem, że kupiłem pierwszą "sandaczową" wędkę. Shimano Yasei Zander Vertical Jig 14-28g, aczkolwiek potrzebuję jeszcze ciut coś mocniejszego pod sandała na motorówkę Jakieś propozycje? do 700zł kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2021 Ale wklejde do opadu czy trolling ? Mało szczegółów Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk111 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Do opadu na gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 MAm kij HM Speed King 230cm 18-35g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smk111 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Chodzi mi o całkowicie nowy kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzoza Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Chodzi mi o całkowicie nowy kij. Mam całkowicie nowy taki kij a wsumie to mam dwa ale jeden zostaje u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Może FishingaArt 8622-3N?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto7 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 dam yagi classic 2.7 do 50gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 (edytowane) . Edytowane 18 Sierpnia 2021 przez WojtekCIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi