cinn Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Dziwne miarki mają co poniektórzy wędkarze. Chociaż mam znajomego co miarka zaczyna się od 30cm ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Mi on bardziej na 130 niż na 160 wygląda. Ale zdjęcia piękne wyszły.. na ostatnim wygląda jak kilkudniową śnięta rybaA i tak ryba przystojniejsza od prezesika .Ten wygląda jakby od urodzenia śnięty był. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie mam pretensji, ani zastrzeżeń wobec wędkarzy, którzy zabierają rybę do konsumpcji. Osobiście bardzo lubię ryby, tyle że do spożycia kupuję w wyspecjalizowanych sklepach, po prostu nie lubię patroszenia i skrobania. Jednak publikowanie takich fotek pokancerowanych i zamordowanych okazów wpienia mnie. Popełniłem błąd sam taką fotkę z FB publikując i nie mam pretensji do moderatora, że ją z mojego wpisu usunął, ale z drugiej strony czemu nie usunął linku do tej samej fotki z wpisu innego uczestnika Forum Czyżby na Forum byli "równi" i "równiejsi" Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie ma to jak nie mieć parcia na szkło w jakiejkolwiek postaci. I nie kusi, a i wyrzutów sumienia później nie ma. Jest i druga szkoła tzw. polityczna, obojętnie jakby o tobie nie mówili, byleby mówili. Tak z ciekawości, w okolicach mostu w Drogomyślu da się jeszcze zaparkować (tam taki parking jest jak dobrze kojarzę) ???? Edytowane 10 Sierpnia 2021 przez theslut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Myślę, że dość napisano w tym wątku 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi