KrzyObr Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Cześć! Czy był ktoś może w tym roku na tym jeziorem? Byłem dobrych kilka lat temu, fajne kameralne miejsce. Chciałbym wybrać się w tym roku na przełomie września i października. Pytanie czy ktoś był? Coś się dzieje na wodzie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Problem z dojazdem tak samo jak na j. Nieciecze. Policja mandatuje za parkowanie w lesie a nie ma tam jak inaczej sie dostać. Dlatwgo w tym roku odpuściłem te jeziorka a są naprawdę piękne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Jez. Szlamy to jezioro graniczne z Białorusią więc chyba nie można tam teraz przebywać.Byłem tam raz kiedyś, ładnych parę lat temu. Miejsce jak na końcu świata Brały szczupaki i okonie. Konieczna łódka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 6 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2021 Jez. Szlamy to jezioro graniczne z Białorusią więc chyba nie można tam teraz przebywać.Byłem tam raz kiedyś, ładnych parę lat temu. Miejsce jak na końcu świata Brały szczupaki i okonie. Konieczna łódka.Zgadza się, Muły są w wykazie miejscowości objętych stanem wyjątkowym. Zakaz przebywania na jeziorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 8 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2021 Drobne szczupaki bez rewelacji. Jestem tam co roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 10 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Wczoraj zadzowniłem do agroturystyki i niestety tak jest. Stan wyjątkowy. Fakt miejsce na końcu świata. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Mało jest tak klimatycznych miejsc. Pierwszy raz bylem tam ponad 20 lat temu.Dwa jeziora połączone Szlamicą i w obu można łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 10 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Pamiętam wizytę dobre 6 lat temu. Poranna mgła widok na jezioro mega. Poczekam może jeszcze w tym roku uda sie wybrać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Wstawcie zdjęcia tego tajemniczego klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 10 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2021 Taki klimacik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzyObr Opublikowano 30 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia Cześć. Wznowię dyskusję. Może ktoś był tam od tego czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbynio63 Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja Tak gwoli ścisłości-to nie na Mazurach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 20180501_050952_copy_2016x1512.jpg Taki klimacikO jejku ile tu Młody miał lat he 10-12 dobre foto to początek naszej znajomości he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi