artur.wozniak1 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Czy macie doświadczenia związane z serwisem dragona (reklamacja)?Złamana szczytówka przy holu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maweric88 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć. Nie było problemu z gwarancją - tak w skrócie. A coś więcej pisząc dostałem nową wędke na której bardziej mi zależało tzn. starszy lepszy model o podobnym wyrzucie/parametrach, dlaczego? bo akurat nie mieli takiej szczytówki na stanie.W każdym razie nie marudzili ze coś nie tak bylo z mojej strony... dobra obsługa w serwisie ogólnie chcą pomóc:)Z ciekawości jaki kij złamałeś ??Jakbyś potrzebował numeru do serwisu to podam w rozmowie prywatnej. pozdrawiam Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez Maweric88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.wozniak1 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Kij Superfast SFX CXT 1,95cm 10-35 cast. serce mi pęka bo to mój ulubiony kij Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi