Fatso Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Będę przez tydzień na Śląsku (niedaleko Dąbrowy Górniczej) i będę chciał skoczyć gdzieś niedaleko na pstrągi. Nie byłem tam już dwa lata i nie wiem, jak jest teraz w jednej i w drugiej rzece. Jest mi obojętne, czy spinning, czy mucha. Pomóżcie proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Stryju szwagra ciotecznego kierownika, Biała. Od szwagrowej chałupy masz 1km do rzeki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 (edytowane) Wiem, ale mam też samochód Ja już się nastawiłem raczej na Białą i Szkołę, ale gdyby okazało się, że Czarna Przemsza jakoś wyjątkowo darzy, to bym zmienił koncepcję Edytowane 8 Sierpnia 2021 przez Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 (edytowane) Obie mozliwosci sa fajne. Jak chodzi o doznania estetyczne i potoki to oczywiscie Biala, jednak Czarna Przemsza w lecie to nie to samo co zimowy-teczakowy-burdel. Edytowane 8 Sierpnia 2021 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Michał byłem 3dni temu na Białej, 3 godziny w deszczu ale drobne ryby są. Zadzwonię później do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Super ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Witam Był ktoś na Białej ??? Ewentualnie Czarnej Edytowane 6 Lutego 2022 przez radeks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAJMIEN Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 W miedzy czasie Sztoła przestała istnieć, a rzeka ta w znacznej mierze zsilała Białą, więc ciekawe jak teraz sytuacja wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 15 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 W okolicach Sławkowa woda niska, bo tam głównym dopływem była Biała, raczej ciężkie łowienie. Kilkanaście km niżej, spadek wody nie jest tak zauważalny, łowienie prawie normalne. Ps. Sztoła, wcale nie była, aż tak dużym dopływem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 "Kilkanaście km niżej, spadek wody nie jest tak zauważalny, łowienie prawie normalne." A jak z pstrągami te kilkanaście kilometrów niżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Też już prawie są nie zauważalne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 A w odcinku sławkowskim coś jeszcze pływa? W zeszłym miesiącu (wtedy tam byłem) woda była mniejsza, niż niegdyś, ale jakoś małością nie porażała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bezi Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Nie wiem, nie sprawdzałem, wody jest około 30-40cm mniej, miejscami bardziej to widac, miejscami mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 16 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Dziękuję. Jak dobrze pójdzie, to niedługo sprawdzę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi